Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Philodendron kunst 180 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 230
Alleen vandaag
€ 139 met VAT
€ 114,88 zonder BTW
37 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Philodendron is een geslacht van planten in de Aron-familie. Het zijn kleine maar robuuste, meerjarige kruiden met hele of gebroken bladeren en kleine bloemen in rietvormige bloeiwijzen bedekt met tule. De vrucht is bessen. Het geslacht omvat ongeveer 500 soorten en is wijdverbreid uitsluitend in tropisch Amerika. Philodendrons zijn vooral bekend als kamerplanten. Er werden een aantal cultivars gekweekt. Ze worden ook in de tropen gekweekt als sierplanten voor buiten. Ze bevatten naalden van calciumoxalaat en veroorzaken bij inslikken irritatie van het spijsverteringsstelsel. In 2018 werden in totaal 21 soorten heringedeeld in het nieuwe geslacht Thaumatophyllum, waaronder de gekweekte soorten T. bipinnatifidum en T. speciosum.

Voorval

Het geslacht omvat ongeveer 482 tot 538 beschreven en erkende soorten, maar het totale aantal is hoger en wordt geschat op ongeveer 700 soorten. Het is het op één na grootste geslacht in de Aron-familie. Het is wijdverspreid uitsluitend in tropisch Amerika, dat zich uitstrekt van het noorden van Mexico, door Midden-Amerika, naar Paraguay en het noorden van Argentinië, en omvat de Caribische eilanden. Het centrum van soortendiversiteit ligt in Brazilië. Philodendrons groeien voornamelijk in tropische regenwouden, veel zeldzamer in schaarse tropische bossen, moerassen en langs waterlopen. Ze groeien als epifyten of semi-epifyten op bomen, als litofyten op rotsen en kliffen, of als wortelstokkruiden op vaste grond of in moerassen. Ze zijn vooral op zoek naar schaduwrijke plekken.

Parameters:

Onze kunst philodendron is 180 cm hoog inclusief bloempot. Het bestaat uit 1 stam, lichtgroen van kleur, die is gemaakt van plastic. De bladeren zijn gemaakt van plastic materiaal dat levend aanvoelt en zijn 252 stuks. Ze zijn donkergroen van kleur, aan het einde licht gebruind. Het is een perfecte replica van een levende versie van deze plant. Philodendron wordt geleverd in een plastic basispot met een diameter van 20,32 cm , samen met een kunstmatig substraat, dat is bedekt met mos.

Plaats

Onze kunstboom Filodendron is vanwege het feit dat deze geen UV-bescherming heeft, ontworpen voor het interieur . Het is geschikt voor lichte en open kamers in het appartement, waar de schoonheid gegarandeerd het interieur verlevendigt. Dankzij zijn uiterlijk kan hij uitblinken in de entreehallen van hotels en restaurants . Hij kan perfect alleen opvallen, hij heeft geen metgezel voor zichzelf nodig. Het is de perfecte vervanging voor de live versie van Philodendron.

Combinaties

De kunst Philodendron combineert heel goed met andere soorten vijgen, maar ook met verschillende palmbomen. Deze Philodendron is ook perfect "begrepen" bij onze kunststof RATO bloempotten met een rotan patroon van een lichtere maar ook donkere kleur. Je vindt ze in ons aanbod. U kunt de beplanting in de bloempot ook bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te plaatsen, een grote selectie hiervan vindt u ook op onze website.

Parameters:

Productcode 20058
Hoogte 180 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 8 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Stam / stuurpen lengte 100 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 17 cm
Bladbreedte 9 cm
blad lengte 17 cm
Aantal vellen 252 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur bruin
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!