Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Eendenpoot 155 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 110
Alleen vandaag
€ 66,90 met VAT
€ 55,29 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Šeflera is een geslacht van planten in de Aral-familie. Šeflera stromovitá is een groenblijvende struik die de voorkeur geeft aan lichte tot halfschaduwrijke plaatsen. In zijn jeugd vormt Shefler een rechtopstaande stengel met bladeren aan lange stelen, die later opduiken. De bladeren zijn gemaakt van ovaal-ovale bladeren, 10 -15 cm lang, gerangschikt in een cirkel aan het einde van de bladsteel. De bladeren van de top van de plant zijn meestal kleiner dan die welke lager groeien. In leefomstandigheden bereikt de plant een gemiddelde hoogte van 90 cm.

Voorval

Shefler-boom is een exotische boom die afkomstig is uit Zuidoost-Azië en Australië. In zijn thuisland groeit het tot grote afmetingen en creëert het dichte bloeiwijzen van rode bloemen. Het groeit in Zuid- en Zuidoost-Azië en wordt voornamelijk gebruikt in China en Vietnam. We kennen hem meer als een mooie kamerplant die slechts in uitzonderlijke gevallen bloeit.

Parameters:

Onze Shefler kunstboom is 155 cm hoog inclusief bloempot. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 17,80 cm en een met mos begroeid oppervlak. Het heeft 1 dikke plastic koffer en 130 plastic platen, die in de kleuren licht en donkergroen zijn, voelen levend aan. De Shefler boom is geschikt voor het interieur.

Plaats

Onze prachtige kunstboom Shefler tree, bootst natuurgetrouw een levende boom na, is een ideale aanvulling op een winkelcentrum, wellnesscentrum, uw huis, kantoor of dokterspraktijk - kortom overal waar niet genoeg licht is voor een levende plant, of waar het is niet mogelijk om regelmatig voor levende planten te zorgen.

Combinatie

De kunstboomschefler is een zeer karakteristieke boom. Ze kan alleen uitblinken, maar ze zou ook een prachtige metgezel zijn voor Šefler, Anturia en Krotónec. Met de juiste keuze van decoratieve bloempotten wordt de schoonheid van de genoemde producten nog versterkt. Alle producten en decoratieve bloempotten vindt u op onze website.

Parameters:

Productcode 20050
Hoogte 155 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Insteekdiameter: 17.8 cm
Stam / stuurpen lengte 90 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 25 cm
Aantal vestigingen 15 ks
Bladbreedte 7 cm
blad lengte 15 cm
Aantal vellen 130 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin, groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!