Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Ficus 150 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 78,90 met VAT
€ 65,21 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Figovník, met de Slowaakse naam Fikus, verwijst alleen naar siersoorten van dit geslacht, vooral die met harde glanzende donkergroene elliptische bladeren. De Fikus-familie omvat meer dan 800 soorten tropische en subtropische houtachtige planten. De ficus wordt gevormd door secundaire stammen van luchtwortels. In onze omstandigheden worden tropische soorten gekweekt als sierplanten. De gewone ficus is een subtropische soort uit het Middellandse Zeegebied. Maar het wordt ook geteeld in Slowakije, waarvan het fruit (vijgen) bij ons wordt geïmporteerd. De gewone ficus is een bladverliezende boom of struik, die gewoonlijk 10 m hoog wordt, maar niet meer dan 15 m. De bladeren zijn eenvoudig, 10 tot 30 cm lang. Sommige bronnen stellen dat het een eenhuizige plant is, andere dat het een tweezaadlobbige plant is. Pulp en onrijp fruit zijn giftig.

Voorval

Het komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en West-Azië, maar wordt al sinds de oudheid gekweekt en wordt nu over de hele wereld gekweekt als sierplant en fruitboom. Het is een genaturaliseerde soort geworden in lokale plaatsen in Azië en Noord-Amerika. Tegenwoordig vinden we het gedomesticeerd in de strook van het grondgebied van de westelijke Middellandse Zee tot het noordoosten van India. Het wordt al enkele eeuwen in Slowakije verbouwd in warme gebieden in wijngaarden of op verschillende beschermde plaatsen, maar de teelt ervan in ons land is niet winstgevend en Fikus bevriest vaak.

Parameters:

Onze kunst Ficus is 150 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit natuurlijke soorten die op een interessante manier met elkaar verweven zijn. In het eerste derde deel van de stengels begint het bladeren met groenachtig witte bladeren van plastic, die levend aanvoelen. Het is een perfecte replica van de live versie van deze Ficus. Onze Fikus wordt geleverd in een basis kunststof bloempot met een diameter van 17,5 cm , samen met een kunstmatig substraat, dat bedekt is met mos.

Plaats

Onze kunstmatige Fiku's zullen je open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie zijn van uw huis of kantoor , entreehallen, maar ook restaurantfaciliteiten. De belangrijkste reden is dat het het hele interieur een veel betere uitstraling kan geven en ook Fikus kan de ruimte tijdens het wachten heel mooi verfraaien. Hij komt prachtig tot zijn recht in hogere potten. Onze kunstmatige Fikus brengt u gegarandeerd exotisme rechtstreeks bij u thuis.

Combinaties

Kunst Ficus is zeer goed te combineren met andere soorten vijgenbomen, Jukola, maar ook met diverse palmbomen. Als je bang bent dat je geen bloeiende in de kamer naast deze palmboom kunt plaatsen, is dat een grote fout, het zal heel goed passen bij de Shovel. Wij raden een eenkleurige bloempot aan en u kunt de beplanting bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te plaatsen, of decoratieve stenen, die u op onze website kunt vinden.

Parameters:

Productcode 20079
Hoogte 150 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 35 cm
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.5 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal hout
Taklengte: 5 cm
Bladbreedte 3.5 cm
blad lengte 6 cm
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente, wit
Hoogte romp / stuurpen 48 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!