Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Collocatie kunstboom 140 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 150
Alleen vandaag
€ 88,90 met VAT
€ 73,47 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Colocasia edible, in het Latijn Colocasia esculenta ook bekend als Taro, is een van de tropische knolgewassen. Er wordt geschat dat Taro al 5000 jaar voor Christus in het vochtige tropische India werd gekweekt. Het werd later door Griekse en Romeinse historici beschreven als een belangrijk gewas. Het is in India bekend als "Gader". In Indonesië wordt het Talas of Keladi genoemd. Aan de knollen groeien hartvormige bladeren op lange stelen.

Voorval

Taro komt waarschijnlijk uit laagland wetlands in Maleisië. Er wordt geschat dat Taro al 5000 jaar voor Christus in het vochtige tropische India werd gekweekt. Vanuit India verspreidde het zich verder naar het westen naar het oude Egypte. Het is een tropische plant, dus als we hem willen kweken, moeten we de omgeving aanpassen. Daarom wordt het alleen gekweekt als kamerplant met mogelijke zomers, of in een verwarmde tropische kas. Ze kunnen ook onder water worden gekweekt.

Parameters:

Onze Collocatie is 140 cm hoog, inclusief bloempot. Het bestaat uit 3 stammen, die zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en bedekt met een fijne stof. Browsen begint ook aan het begin van de stam. De bladeren zijn gemaakt van plastic materiaal, dat levend aanvoelt en in het aantal van 19 stuks. Het is een perfecte replica van een live versie van de Collocation . Onze Colocasia wordt verankerd geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm, samen met een kunstmatig substraat, dat is bedekt met een imitatie van mos.

Plaats

Deze Colocasia zal je open en lichte kamers heel mooi vullen. Dankzij zijn realistische uitstraling zal het een prachtige decoratie van je huis of kantoor zijn en vergeet je dat het eigenlijk kunstmatig is. Hij valt prachtig op op sokkels, in woonkamers en eetkamers , altijd in de meest representatieve delen van het appartement of huis. Met onze Colocasia haalt u gegarandeerd de tropen direct bij u thuis.

Combinaties

Kunstmatige Colocasia combineert heel goed met andere soorten palmen, maar ook met verschillende Cycas , maar ze zijn er bijvoorbeeld ook geschikt voor. Monsterlijk . Als je bang bent dat je geen van de bloeiende planten in de kamer voor deze Tara kunt plaatsen, dan heb je het echt mis. Het past heel mooi bij Orchideeën of Guzmania . Onze Taro past ook perfect bij onze RATO kunststof bloempotten met een rotan patroon van een lichtere maar ook donkere kleur. Je vindt ze in ons aanbod. U kunt het planten in een bloempot ook bijzonder maken door houtsnippers op het oppervlak van het substraat te plaatsen, een grote selectie hiervan vindt u ook op onze website.

Parameters:

Productcode 20044
Hoogte 140 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 49 cm
Aantal vestigingen 17 ks
blad hoogte 40 cm
Bladbreedte 30 cm
Aantal vellen 19 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 3 ks
Stam / stamkleur bruin, groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 38 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!