Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Bamboe kunstboom 160 cm

Korting
37 %
Oorspronkelijk
€ 110
Alleen vandaag
€ 68,90 met VAT
€ 56,94 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Bamboes van de stammen Arundinarieae en Bambuseae hebben houtachtige stengels, bamboe van de stam Olyreae hebben geen houtachtige stengels. Bamboes van de stam Arundinarieae groeien eerder in de gematigde zone, de andere twee stammen juist in de tropische en subtropische zone.

Bamboes zijn meerjarige bomen of struiken, sommige soorten zijn laag en bedekken de grond, andere zijn hoog en kunnen een hoogte bereiken van ongeveer 40 of 50 m. Sommige soorten hebben het vermogen om zich ondergronds van de plantplaats naar de omgeving te verspreiden. Veel soorten groeien in de vorm van dichte vegetatie. Bamboes bloeien jaarlijks of, bij sommige soorten, elke 12 of tot 120 jaar, waarbij alle planten in één regio tegelijk bloeien. Na de bloei sterven de planten meestal af.

De bladeren zijn gesteeld (wat een bijzonder kenmerk is van de familie Lipnicovité), breed elliptisch. Ze hebben aartjes van bloemen met 6 meeldraden die in bezems zijn gerangschikt. De vrucht is een graan-, steenvrucht of bes.

Bamboe behoort tot de snelst groeiende planten ter wereld - soms groeit de stengel met een snelheid van wel 1 meter per dag.

Voorval

Bamboe komt voor in de tropische , subtropische en minder vaak in de gematigde zone . Ze komen met name voor in het zuidoosten van de Verenigde Staten en in heel Midden- en Zuid-Amerika, evenals in bijna heel Afrika ten zuiden van de Sahara , evenals in Azië uit India (inclusief), Japan (inclusief) en Zuidoost-China ( inclusief) naar Noord-Australië (inclusief). Bamboe groeit ook op aanzienlijke hoogte (bijvoorbeeld in Zuid-Amerika tot een hoogte van 4.700 m boven zeeniveau).

De eerste bamboes arriveerden eind 19e eeuw in Europa, maar de meeste van de nu bekende soorten en variëteiten werden pas in het begin van de jaren negentig geïmporteerd door Duitse, Belgische en Nederlandse telers.

Parameters:

Onze kunstmatige bamboe is 160 cm hoog . Deze kunstboom wordt geleverd in een standaard kunststof pot met een diameter van 17,78 cm . Het kunstsubstraat is bedekt met mosvulling. Natuurlijke bamboestam, waarvan het aantal 6 stuks is, ziet eruit en ziet eruit als een levende, evenals langwerpige, natuurlijke groene bamboebladeren, die zijn gemaakt van kwaliteitsplastic en hun aantal is 348 stuks.

Plaats

De bamboe in ons aanbod is ontworpen voor het interieur , het is een ideale accessoire voor je huis , kantoor of ambulance - kortom overal waar niet genoeg licht is voor een levende plant. Als vrijstaande plant kan hij perfect tot zijn recht komen, want door zijn karakteristieke kleuren een onderscheidend stuk in je interieur. Hij is echt onmisbaar en trekt gegarandeerd de aandacht, waar je hem ook neerzet.

Combinaties

Bamboo kunstmatige boom kan gemakkelijk en mooi worden gecombineerd met kunstmatige ficus of Krotonovcom uit ons uitgebreide assortiment van producten, die is te vinden op onze website. Hij kan ook uitblinken in het gezelschap van Difenbachie , maar ook van bloeiende bomen. Deze kunstmatige bamboe is een echt veelzijdige metgezel, omdat het een zeer elegant en aangenaam ontwerp heeft. Hij past prachtig in een houten, betonnen of kunststof bloempot. Zowel de lage bloempot als zijn hoge variant zal hem snijden. De keuze is aan jou. Ook vindt u op onze website een ruim aanbod aan mooie bloempotten.

Parameters:

Productcode 20064
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 17.2 cm
Aantal stelen / stelen 6 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 11 cm
Bladbreedte 2 cm
Aantal vellen 348 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
blad kleur groente
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!