Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Bananenboom kunst 160 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 78,90 met VAT
€ 65,21 zonder BTW
1 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 18 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Banaan is een geslacht van kruiden in de familie Banaceae (Musaceae). Het omvat zowel dwergsoorten van slechts enkele tientallen centimeters als vertegenwoordigers van hogere kruiden (tot 16 meter). Bananenfruit, bananen zijn een gewild product waarvoor de leden van de Musa-familie zijn gekweekt en op verschillende manieren gefokt. Naast de bekende zachte en zoete bananensoorten zijn er ook verwante zetmeelrijke bananen om mee te koken. In het wild worden de bladeren gescheurd, wat wordt veroorzaakt door de wind. Ze zijn niet alleen mooi en fascinerend, maar ze hebben ook hun gebruikswaarde. Ze worden gebruikt in de vorm van een bord of inpakpapier.

Voorval

Bananen werden voor het eerst genoemd in boeddhistische teksten in 600 voor Christus. De eerste echte bananenboomgaard werd rond 200 in China beschreven. Rond 650 importeerden islamitische veroveraars bananen in Palestina. Arabische kopers verspreidden vervolgens bananen over het grootste deel van Afrika. In 1502 bouwden Portugese kolonisten de eerste bananenboomgaarden in het Caribisch gebied en Midden-Amerika.

Parameters:

Onze bananenboom kunst is 155 cm hoog, inclusief de bloempot. Hij wordt geleverd in een eenvoudige kunststof kunstbloempot van 14 cm hoog en 17,5 cm in doorsnee. De plant zelf is ongeveer 141 cm. Het bestaat uit 3 stammen en het blad begint op een hoogte van ongeveer 35 cm. De stammen zijn gemaakt van groen plastic. Aan de boom zitten 10 groene plastic takken en 10 perfect uitgewerkte groene textielbladeren.

Plaats

Breng een beetje groen in je interieur met deze kunstmatige Bananenboom die er levendig uitziet. De bananenboom is 155 cm hoog en is de perfecte manier om het interieur van je huis of kantoor op te fleuren. Een plant met perfecte details waardoor hij er echt uitziet en nooit faalt. Het is gemaakt voor diegenen die wel groen in huis willen hebben, maar niet genoeg tijd hebben om het te verzorgen.

Combinaties

De bananenboom is een exotische boom die geen metgezel nodig heeft en kan opvallen als solitair. Maar als we het willen combineren met andere planten, is het veelzijdig. We raden aan om het te combineren met verschillende varianten van de Araceae-familie, zoals: Anthurium, Allocasia of Kala, waarmee het een perfect harmonieus interieur creëert.

We raden aan om hem in een decoratieve bloempot te plaatsen, die je in onze e-shop kunt bestellen.

Parameters:

Productcode 20259
Hoogte 160 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.5 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 10 ks
plaatmateriaal textiel
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!