Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstboom Varen 150 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 120
Alleen vandaag
€ 71,90 met VAT
€ 59,42 zonder BTW
32 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Varens behoren tot de meest verrassende planten ter wereld. Hun stam is min of meer dun, maar hun bladeren kunnen gemakkelijk een lengte van twee meter overschrijden. Van een afstand lijken ze op palmbomen, ook al is er niets mis mee, want ze hebben niets gemeen. Hoewel ze geen bloemen hebben, belette dit niet dat ze een van de meest populaire planten in tuinen, terrassen en woningen waren. De varen heeft een wortelstelsel, stengel en bladeren. Het heeft geen zaden. De bladeren lijken niet op de bladeren van andere planten. Ze zien eruit alsof er meerdere takken in één vlak zijn gelegd en aan de stengel zijn bevestigd. Hun kleur kan variëren van lichtgroen tot donkergroen.

Voorval

De meest bekende en vorstbestendige boomvarens komen oorspronkelijk uit Tasmanië, Nieuw-Zeeland en Australië. Ze hebben halfschaduw nodig, maar verdragen ook een schaduwrijke plek, in onze droge zomerse omgeving houden ze niet van direct zonlicht. Hij staat bekend om het gedijen in een sterke schaduw, waar hij weinig anders overleeft. Op ons grondgebied zijn er interessante plaatsen met een rijke vertegenwoordiging van varens in de buurt van Považská Bystrica. Het wordt veroorzaakt door bergachtig reliëf, dat een groot aantal van de meest uiteenlopende habitats creëert - van droge rotsen tot drassige bodems en moerassen.

Parameters:

Onze kunstvaren is 150 cm hoog inclusief bloempot. De boom staat in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm. Het heeft 1 kunstmatige stam gemaakt van plastic, waarop 36 kunstmatige groene bladeren zijn, die niet te onderscheiden zijn van de levenden, zelfs als plastic werd gebruikt voor hun productie. Het is ontworpen voor het interieur. Het is bedekt met mos op het oppervlak van het kunstmatige substraat.

Plaats

Als je een kamer nodig hebt in een kamer waar niet genoeg licht is, dan is onze kunstvaren de juiste keuze. Het zal er nog steeds aantrekkelijk uitzien. Hij valt het meest op in de hoek van je kamer. Het is ook geschikt om in representatieve ruimtes te plaatsen. De varen is een prachtig decoratief accessoire voor alle interieurs voor een prettige uitstraling en inrichting van de kamer. Geschikt voor gebruik zelfs in extreem veeleisende binnenruimtes bij gebrek aan licht of in rookruimtes). Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Verlang je naar een verfrissende en mysterieuze bossfeer die zich door je appartement zal verspreiden en weet je niet hoe je die moet bereiken? De ideale oplossing is charmante Varens - kamerplanten met fascinerende bladeren die je huis in de mooiste tinten groen zullen kleden.

Rotstuinplanten, varens en siergrassen in verschillende kleuren en maten kunnen gecombineerd worden met onze kunstvarenpalm. We raden aan om hem in een decoratieve bloempot te plaatsen, waarvan je het grote aanbod ook in onze online winkel vindt.

Parameters:

Productcode 20020
Hoogte 150 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 20.1 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 45 cm
Aantal vestigingen 36 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 8 cm
Bladbreedte 2 cm
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 4 ks
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 26 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!