Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Bananenboom kunst 150 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 120
Alleen vandaag
€ 72,90 met VAT
€ 60,25 zonder BTW
34 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Bananenboom is een geslacht van kruiden in de B-familie van ananas . Het omvat zowel dwergsoorten van enkele tientallen centimeters als vertegenwoordigers van hogere kruiden (tot 16 meter). Bananenfruit, bananen zijn een gewild product waarvoor de vertegenwoordigers van de Musa-familie zijn gekweekt en op verschillende manieren gefokt. Naast de bekende zachte en zoete Bananen zijn er ook verwante zetmeelrijke Bananen om mee te koken.

Voorval

De eerste echte bananenboomgaard werd rond 200 in China beschreven. Rond 650 importeerden islamitische veroveraars bananen in Palestina. Arabische kopers verspreidden vervolgens bananen over het grootste deel van Afrika.

In 1502 bouwden Portugese kolonisten de eerste bananenboomgaarden in het Caribisch gebied en Midden-Amerika.

Parameters:

Onze kunstmatige bananenboom is 150 cm hoog, inclusief de bloempot. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 17,78 cm en het oppervlak is bedekt met een imitatie van mos. Op de vier plastic stelen zitten in totaal 16 prachtige groene bladeren, die van plastic zijn, maar net zo levendig aanvoelen. De bladeren zijn in twee natuurlijke groene tinten om een nog natuurlijker effect te bereiken.

Plaats

Onze prachtige kunstboom is een ideale aanvulling op uw huis of kantoor . Het is geschikt overal waar u een beetje groen wilt hebben en waar de omstandigheden niet geschikt zijn voor levende planten, of het nu gaat om gebrek aan licht of zorg voor hen. Bij het kiezen van de juiste plaats brengt de hoogte de tropen rechtstreeks naar uw kamer. Het past in bijna elke interieurstijl.

Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Een bananenboom is een exotische boom die geen metgezel nodig heeft. Maar als we het willen combineren met andere planten, is het veelzijdig.

Aanbevolen om de verschillende varianten van de familie Araceae te combineren zoals: Anthurium, alokázie of Kala, waarmee een perfect harmonieus interieur ontstaat.

Wij raden aan om deze in een decoratieve bloempot te plaatsen, deze is ook los bij ons te bestellen.

Parameters:

Productcode 20067
Hoogte 150 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 17.9 cm
Aantal stelen / stelen 4 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 16 ks
blad hoogte 40 cm
Bladbreedte 10 cm
Aantal vellen 16 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin, groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!