Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kentia kunstpalm 150 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 150
Alleen vandaag
€ 88,90 met VAT
€ 73,47 zonder BTW
93 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Kentia Palma wordt ook wel Paradise Palm, Sentry Palm en Thatch Palm genoemd. Het is een relatief langzaam groeiende en elegante palmsoort die vaak in groepen van drie of meer planten tegelijk wordt geplant. Het is een ideale palmboom om binnenshuis te kweken, maar hij gedijt ook goed in de kustgebieden van Zuid-Californië. In 1885 was de palm de eerste in Groot-Brittannië, waar de Journal of Horticulture opmerkte: "Deze Kentia's zijn meer in trek dan bijna elke andere palm vanwege hun grote schoonheid en duurzame eigenschappen." Een andere reden voor hun populariteit kan worden toegeschreven aan koningin Victoria , die ze in al haar huizen kweekte en Kentie-palmbomen opdroeg om haar kist te plaatsen.

Voorval

Palm Kentia komt van het eiland Lord Howe, een klein stukje land voor de oostkust van Australië. Het eiland geeft Palma zijn botanische naam Howea forsteriana. Het groeit langzaam, dus het kan tientallen jaren duren om een maximale hoogte van 10 meter te bereiken. Deze soort wordt door de World Conservation Union als kwetsbaar beschouwd. Het wordt gekweekt op Lord Howe Island door wilde zaden te verzamelen en deze te laten ontkiemen voor export naar de wereld als sierplant. De handel in zaden en zaailingen is echter strikt gereguleerd.

Parameters:

Onze Kentia kunstpalm is 150 cm hoog inclusief bloempot. De 4 steelstelen zijn van plastic, maar met een zeer authentieke structuur. Palma heeft 38 bladeren in twee tinten natuurlijk groen om het meest natuurlijke effect van Palma als geheel te bereiken. Het wordt geleverd in een eenvoudige plastic bloempot met een diameter van 20,32 cm, waarvan het oppervlak van het kunstmatige substraat wordt aangevuld met een decoratieve geëxpandeerde klei.

Plaats

Wil je een tropische sfeer in huis halen, dan mag je onze Palma Kentia niet missen. Deze plant zal groot overal in uw kantoor aan huis te kijken. Het is ook een perfecte decoratie voor gebruik in winkelcentra of cafés . Het zal elke kamer verlevendigen en een echt onnavolgbare grijns geven. Kentia tropische palmboom is een prachtig decoratief accessoire voor elke woning of openbare ruimte en daarom kunnen we hem alleen maar aanraden.

Combinaties

Onze Kentiapalm is te combineren met andere soorten palmen uit ons aanbod. Compounding met bladplanten zoals Difenbachia, Monstera of Allocasia is ook geschikt. Als individu kan hij echter volledig uitblinken. Haar schoonheid schittert bijvoorbeeld in een eenkleurige bloempot, maar kan ook tegen een meerkleurige combinatie. Je kunt naar eigen smaak zowel lage als hoge bloempotten kiezen. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20010
Hoogte 150 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 19.8 cm
Aantal stelen / stelen 4 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 38 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 13 cm
Bladbreedte 1 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente, bruin
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 55 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!