Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstpalm Areca 225 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 320
Alleen vandaag
€ 189 met VAT
€ 156,20 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Areca is een geslacht van planten in de Areca-familie, bestaande uit ongeveer 50 soorten. Talrijke stammen van palmbomen zijn bossig vertakt, de bladeren zijn verdeeld in talrijke glanzende waaiervormige secties, ze zijn tegenovergesteld. De arecapalm is slank en kan tot 25 meter hoog worden. De stam heeft een diameter van 20-30 cm. De bladeren zijn geveerd, tot 10 cm breed, 1,5 tot 2 meter lang. Het wordt gekweekt als sierplant in tuinen in tropische en subtropische gebieden en binnenshuis als kamerplant. Het wordt soms de vlinderpalm genoemd vanwege de vorm van de bladeren.

Voorval

De areca-palm komt oorspronkelijk uit Maleisië, maar wordt in tropisch Azië en Oost-Afrika gekweekt. Een typische waaiervormige palm groeit in de voor- en achterkant van India, Pakistan, Ceylon, China, Taiwan en het Maleisische schiereiland. Het wordt ook gekweekt in veel tropische en subtropische gebieden, als het klimaat het toelaat. Het komt het meest voor in Thailand, Vietnam, Maleisië, Birma en Sri Lanka. Het begint nu te groeien in Oost-Afrika.

Parameters:

Onze Areca kunstpalm, inclusief bloempot, is 225 cm hoog. Het wordt geleverd in een plastic basispot met een diameter van 25,4 cm op het oppervlak van het substraat bedekt met mos. Palma Areca heeft 5 stammen, die gemaakt zijn van plastic en aan de oppervlakte bedekt zijn met natuurlijke houtschors. Aan de palmboom zitten 47 natuurlijke groene kunstbladeren, gemaakt van hoogwaardig kunststof, maar ze zijn niet te onderscheiden van de levenden.

Plaats

Het is ontworpen voor het interieur . Met zijn hoogte is de prachtige Areka kunstpalm geschikt voor grote representatieve zalen, gemeenschappelijke ruimtes of ruime recepties. Het is een geweldige toevoeging waar je een beetje groen wilt hebben, maar waar het niet mogelijk is om voor een levende plant te zorgen, door gebrek aan licht of tijdgebrek. Het zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoudsvereisten.

Combinaties

We raden aan om Areca te combineren met verschillende soorten palmbomen, zoals Livistona of Fern-bomen, of palmen naar keuze. Met elk groen creëren ze een harmonieus interieur. Areka heeft echter geen metgezel nodig. Ze kan perfect opvallen in de ruimte en alleen. Plaatsing in een decoratieve bloempot is echter wel geschikt. Een correct gekozen bloempot kan het unieke van de palmboom prachtig onderstrepen. Op onze website vindt u een groot aanbod bloempotten in ons aanbod.

Parameters:

Productcode 20013
Hoogte 225 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 21 cm
Insteekdiameter: 24.3 cm
Aantal stelen / stelen 5 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic, hout
Takhoogte: 23 cm
blad hoogte 48 cm
Bladbreedte 24 cm
Aantal vellen 47 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 110 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!