Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunst Colocasia boom bloeiend 140 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 79,90 met VAT
€ 66,03 zonder BTW
35 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 1 maart
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Colocasia is een geslacht van bloeiende planten in de Araceae-familie.

Het zijn kruidachtige vaste planten met een grote wortel aan het aardoppervlak of juist eronder. Deze bladeren zijn groot tot zeer groot pijlvormig. De plant, die veel mensen ook wel het olifantsoor noemen, dankt zijn naam aan de bladeren, die de vorm hebben van een groot oor of schild. De plant reproduceert meestal door wortelstokken, knollen, maar vormt ook "clusters van twee tot vijf geurige bloeiwijzen in de oksels van bladeren." Net als andere leden van de familie bevat de plant irriterende stoffen die ernstige irritatie van de lippen, mond en keel veroorzaken.

Voorval

Oorspronkelijk afkomstig uit Zuidoost-Azië en het Indiase subcontinent. Sommige soorten worden overvloedig gekweekt en genaturaliseerd in andere tropische en subtropische gebieden. Geschat wordt dat de Colocasia al 5000 jaar voor Christus in het vochtige tropische India werd gekweekt. Het verspreidde zich verder naar het westen van India naar het oude Egypte en werd later door Griekse en Romeinse historici beschreven als een belangrijk gewas. Sommige soorten worden gekweekt in de tropen van de wereld. Collocatie groeit meestal in het kreupelhout van vochtige tropische en subtropische bossen. Ze zoeken vrij losse vegetatie en groeien vaak langs waterlopen in halfschaduw.

Parameters:

Onze kunst bloeiende Colocasia boom is 140 cm hoog inclusief bloempot. De diameter van de basis kunststof bloempot is 17,78 cm. Het bestaat uit drie kunstmatige stammen van groene kleur, 13 kunstmatige groene bladeren die echt aanvoelen. Daarnaast bevat het één witte bloem en twee rode vruchten. Omdat het materiaal waaruit deze boom is gemaakt geen UV-bescherming bevat, is Colocasia vooral bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Plaats

Onze prachtige kunstboom is een ideale aanvulling op uw huis of kantoor . Het is geschikt overal waar u een beetje groen wilt hebben en waar de omstandigheden niet geschikt zijn voor levende planten, of het nu gaat om gebrek aan licht of zorg voor hen. Bij het kiezen van de juiste plaats, zal de hoogte de tropen rechtstreeks naar uw kamer brengen . Het past in bijna elke interieurstijl.

Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Calokazia is een exotische boom die geen metgezel nodig heeft. Maar als we het willen combineren met andere planten, is het veelzijdig.

We raden aan om het te combineren met verschillende varianten van de Araceae-familie, zoals: Anthurium, Allocasia of Calla , waarmee het een perfect harmonieus interieur creëert.

Wij raden aan om deze in een decoratieve bloempot te plaatsen, deze is ook los bij ons te bestellen.

 

Parameters:

Productcode 20047
Hoogte 140 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 17.9 cm
Aantal stelen / stelen 3 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 65 cm
Aantal vestigingen 20 ks
blad hoogte 40 cm
Bladbreedte 30 cm
Aantal vellen 13 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 2 ks
Stam / stamkleur groente, bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Foetale kleur rood
Knop kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 24 cm
UV bescherming niet
Diameter steel/stelen 17 cm
Kleur invoegen zwart
Aantal vruchten 2 ks

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!