Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunst hibiscus rood 135 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 160
Alleen vandaag
€ 98,90 met VAT
€ 81,74 zonder BTW
84 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Hibiscus is een geslacht van hogere tweezaadlobbige planten uit de Slezová-familie. Het zijn houtachtige planten en kruiden met opvallende bloemen, wijdverbreid in de tropen en subtropen van de wereld. Sommige soorten worden gebruikt als sierplant, maar ook als voedsel - Syrische hibiscus, Sudan hibiscus, eetbare hibiscus, in de textielindustrie of in timmerwerk.

Voorval

Het geslacht Hibiscus omvat meer dan 200 soorten en is wijdverbreid in de tropen en subtropen, maar is over de hele wereld te vinden. In de Slowaakse Republiek is de driedelige hibiscussoort vertegenwoordigd, die zelden en tijdelijk voornamelijk als veldonkruid optreedt. Naast deze soort zijn er nog 2 inheemse soorten in Zuid-Europa: de moerashibiscus en de lindehibiscus is een grote struik tot boom afkomstig van de kusten van de Stille en Indische Oceaan. Tegenwoordig groeit het als een gedomesticeerde boom aan tropische kusten over de hele wereld.

Parameters:

Onze kunstmatige rode hibiscusboom is 135 cm hoog , inclusief bloempot, Hij bestaat uit één stam, die is gemaakt van hoogwaardig kunststof. Er zijn kleinere stelen op deze stengel en er zitten realistisch uitziende bladeren op. Het heeft donkergroene bladeren in het aantal van 552 stuks. Onze prachtige boom wordt gecompleteerd door prachtige rode bloemen, die niet te onderscheiden zijn van de levenden en die de kroon vormen van de schoonheid van Hibiscus als geheel. Onze Hibiscus wordt ook geleverd met een kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm , waarvan het oppervlak is bedekt met decoratieve geëxpandeerde klei.

Plaats

Weinig planten zijn zo opvallend als deze Hibiscus. Dus wilt u uw interieur opfleuren, dan is onze Hibiscus de juiste keuze. Dankzij het feit dat hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is hij bijna niet te onderscheiden van een levende Hibiscus en zal hij je dus een "stukje natuur" brengen, zelfs op de donkerste plek in het appartement of huis.

Zo'n mooie boom mag niet ontbreken in je huis of appartement en zal je interieur overspoelen met felle kleuren.

Combinaties

Hibiscus is een prachtig bloeiende boom die geen begeleider nodig heeft. Hij kan prachtig opvallen in de ruimte en op zichzelf. Hij begrijpt het echter goed, bijvoorbeeld met de "groenblijvende" bomen in ons aanbod, zoals: Dífenbachia , Zamiokulkas , Kolokazia , Monstera of Filodendron . Maar vergeet de bloempot niet, die ook een integraal onderdeel is van deze plant. We raden RATTOLA of MATUBA bloempotten aan, die perfect zijn voor Hibiscus. U vindt een grote selectie van deze en andere bloempotten in ons aanbod op de pagina.

Parameters:

Productcode 20024
Hoogte 135 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 30 cm
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 19.42 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 33 cm
Bladbreedte 7 cm
blad lengte 11 cm
Aantal vellen 552 ks
plaatmateriaal plastic
De breedte van de bloem 11 cm
Bloem lengte 8 cm
Stam / stamkleur bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur rood
Knop kleur rood
Hoogte romp / stuurpen 30 cm
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie