Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Orchidee kunst wit met varen 37 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 20
Alleen vandaag
€ 11,90 met VAT
€ 9,83 zonder BTW
296 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 18 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Orchidee is een mooie en zeer karakteristieke bloemsoort, die ook een van de meest diverse is. De populariteit van de orchideebloem kan aan vele factoren worden toegeschreven - de geur, hun schoonheid en kleur van de bloemen. De schoonheid, complexiteit en ongelooflijke diversiteit van orchideebloemen is ongeëvenaard in de plantenwereld. Deze exotische schoonheden vormen de grootste familie van bloeiende planten ter wereld met meer dan 30.000 verschillende soorten en maar liefst 200.000 hybriden. De orchidee is thuis in de equatoriale tropen, in de Arctische toendra en overal daar tussenin. De reden voor deze diversiteit is het verbazingwekkende vermogen van Orchida om zich aan te passen aan de omgeving. Met zoveel verschillende soorten orchideeën die gedijen in veel verschillende groeiomstandigheden, is het relatief eenvoudig om er een te vinden die geschikt is voor de omstandigheden die u kunt bieden, of het nu een keukenraam of een kas is.

Voorval

De focus van de meest voorkomende orchideeën zijn voornamelijk tropische en subtropische bossen, waar de meeste bekende soorten groeien. Naarmate de afstand tot de evenaar toeneemt, neemt het aantal orchideeënsoorten af. Er zijn er nog honderden in de Middellandse Zee, slechts tien in Centraal-Europa en slechts enkele in de poolcirkel. Het unieke van orchideeën ligt in hun schoonheid en soortendiversiteit.

Parameters:

Onze kunst Orchidee wit met Varen is 37 cm hoog, inclusief de decoratieve bloempot waarin hij verankerd is. Mooie witte orchidee bloemen zijn gemaakt van zeer fijne siliconen en hun aantal is 6 stuks. De decoratieve bloempot heeft een diameter van 10 cm en is gemaakt van gehard kunststof. Op het oppervlak van het kunstmatige substraat bevinden zich decoratieve stenen in een donkerbruine kleur. Het materiaal van de stengel is ook van plastic, evenals 4 stukjes donkergroene bladeren, die levend aanvoelen. De orchidee wordt ook aangevuld met zeer realistische varenbladeren, waarvan er in totaal 5 stuks zijn en die de authenticiteit van onze Orchidee als geheel nog eens extra benadrukken.

Plaats

De witte orchidee is bedoeld voor het interieur en is daarom een geschikt accessoire voor de woonkamer, plank of ladekast waar hij je ruimte zal opfrissen met zijn natuurlijke schoonheid. Het is een zeer belangrijke toevoeging aan elke kamer die het vult met aangenaam comfort. Onze kunst Orchidee heeft een zeer realistische indruk en het voordeel is dat deze wordt geleverd in een decoratieve bloempot. Hierdoor pas je hem gemakkelijk direct in je interieur toe.

Combinaties

De orchidee is een prachtig juweeltje op zich. Het zal zeker opvallen als individu, maar ook in combinatie met andere kleurrijke Orchidei soorten, waarmee ze samen een harmonieus interieur zullen creëren en zeker dankzij Orchidei uw woon- of werkomgeving aangenamer zullen maken, gezellig restaurant zullen maken of een prachtig groen zullen creëren. oase van rust in wellness.

Parameters:

Productcode 20034
Hoogte 37 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 10 cm
De diameter van de bloempot: 10 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 7 cm
Aantal vellen 9 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 6 ks
Aantal knoppen 2 ks
De kleur van de bloempot wit
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur wit
Knop kleur groente
Aantal bloeiende bloemen 6 ks
Hoogte romp / stuurpen 24 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!