Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Marolist balsamico 22 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 4,20
Alleen vandaag
€ 2,49 met VAT
€ 2,06 zonder BTW
338 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 18 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Balsamico marolist is een oude geneeskrachtige plant van de asteraceae-familie. De bovengrondse delen verspreiden een sterke geur van menthol. Het is een blijvend, sterk aromatisch kruid met vertakte uitlopers, tot een hoogte van 40-100 cm. De bladeren zijn zacht, eenvoudig, elliptisch van vorm, onregelmatig getand. De bloemen zijn in kleine, 4-7 mm brede, lange stelen, die in een aantal van 10 tot soms meer dan 100 zijn gevouwen tot een rijk boeket.

Voorval

Balsammarolist komt uit de gebieden van Zuidwest-Azië: Turkije, Afghanistan, Iran en de Kaukasus. Later werd het gedomesticeerd in de Middellandse Zee en werd het in vele andere delen van de wereld gekweekt. Af en toe komt het ook in het wild voor, maar meestal alleen in de warme klimaatzone.

Parameters:

Onze Marolist balsem bestaat uit een kunststof geelgroene steel en is samen met de bloem 22 cm hoog . Op de stengel zitten ook dikkere groene bladeren, die zijn gemaakt van PU-materiaal. De decoratie van de hele plant is een realistisch ogende gele bloem . Deze plant wordt geleverd zonder binnenbak of decoratieve bloempot. Hij is afgewerkt met een snoeidoorn , waarmee u de plant gemakkelijk door snoei in de gewenste pot of opstelling kunt plaatsen.

Plaats

Het is ontworpen voor het interieur, geschikt als accessoire voor de woonkamer, keuken, hal en plaatsen waar de levende plant niet genoeg licht of regelmatige verzorging zou hebben. Door zijn formaat is hij geschikt om bijvoorbeeld op een salontafel, plank of eettafel te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om hem in een vaas te plaatsen of in een smaakvolle moderne bloempot. Ook vindt u op onze website een groot aanbod bloempotten.

Combinaties

Gezien het feit dat NATO Marolist balšamový in hun natuurlijke omgeving op rotsachtige grond groeit, raden we ze daarom aan om ze te combineren met rǒznymi bijvoorbeeld Eševériami succulent, cactus, amarant, maar voel je vrij om de verbinding met andere planten ook te kiezen, bijvoorbeeld bloeiende orchidee, hortensia's en geraniums. Je kunt Marolist mooi uitlichten met een eenkleurige bloempot in pastelkleuren. Maar ook een veelkleurige bloempot of een eenkleurige bloempot met een patroon is er geschikt voor. Een ruim aanbod aan mooie bloempotten vindt u ook op onze website in de rubriek - Bloempotten.

Parameters:

Productcode 20162
Hoogte 22 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 12 cm
Stam / stuurpen lengte 10 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 6 cm
Aantal vestigingen 3 ks
Tak materiaal plastic
Bladbreedte 4 cm
blad lengte 6 cm
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 3 ks
Stam / stamkleur donkergroen
Tak kleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur geel

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!