Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Orchidee kunst wit met varen 43 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 25
Alleen vandaag
€ 14,90 met VAT
€ 12,31 zonder BTW
229 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 18 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

De orchidee heeft een rechtopstaande stam met langs de stengel tegen elkaar geplaatste bladeren. De stengel komt uit de fundamenten van de hoogste bladeren. Nieuwe scheuten groeien uit oude ondergronden. Bovenaan de nieuwe scheuten vormen zich bladeren en bloemen. De wortels en scheuten van Orchideeën zijn diepgroen. De wortels zijn luchtig en hebben veel licht nodig. Orchideeën worden in de volksmond gekweekt in woonomstandigheden voor langbloeiende exotische bloemen.

De meeste soorten orchideeën groeien in het wild hoog in de boomtoppen, wat bijdraagt aan hun aantrekkelijkheid. Daarom werd de Orchidee aan het begin van de 18e eeuw een cultplant voor kwekers en is dat tot op de dag van vandaag gebleven.

Voorval

De orchidee komt bijna overal ter wereld voor, ook in de tropen, de Arctische toendra en de gematigde zone. Het geheim van de diversiteit van Orchideeën is hun uitzonderlijke aanpassingsvermogen aan verschillende omgevingsomstandigheden, en dankzij deze enorme diversiteit was het niet moeilijk om soorten te vinden die in het binnenland gedijen. De meeste orchideeën die momenteel in onze omstandigheden worden gekweekt, zijn epifytische planten die inheems zijn in de tropen. De term "epifytisch" betekent. dat deze planten in het wild op andere bomen en planten groeien zonder er op enigerlei wijze op te parasiteren.

Parameters:

Onze prachtige Orchidee wit zelf, inclusief bloempot 43 cm hoog. Hij wordt geleverd in een betonlook bloempot met een diameter van 15 cm, die is gemaakt van gehard kunststof. Het oppervlak van het kunstmatige substraat is bedekt met geëxpandeerde klei en een fijne poederimitatie van mos. Er zijn 4 kunstmatige bladeren en 12 witte siliconen bloemen op de twee groene plastic stengels, die levend aanvoelen. Voor een dichter en nog realistischer effect wordt deze Orchidee aan de zijkant aangevuld met nog eens 8 kunstvarenbladeren.

Plaats

Kunstorchidee is ontworpen voor het interieur . De plant ziet er heel echt uit en is geschikt als decoratie voor elke ruimte. Het is een ideale aanvulling op uw huis , kantoor of operatiekamer . Het is geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant. We raden aan om het op een zichtbare plaats te plaatsen, of het nu op een ladekast, vensterbank of tafel is. De prachtige witte kleur zal elke hoek verlichten en plezier brengen. Het zorgt voor een lange levensduur, allemaal zonder onderhoudsvereisten.

Combinaties

Onze kunst Orchidee is een werkelijk prachtig decoratief accessoire dat in geen enkel interieur mag ontbreken. Als individu zal hij zeker opvallen, omdat hij op zich al mooi is, maar hij kan ook mooi aangevuld worden met andere Orchideeën, die daarvan afwijken, bijvoorbeeld in kleur of hoogte. Door een decoratieve bloempot toe te voegen, kunt u deze zorgeloos op de door u gekozen plek neerzetten, waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Parameters:

Productcode 20036
Hoogte 43 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 7 cm
De diameter van de bloempot: 13.4 cm
Aantal stelen / stelen 2 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vestigingen 3 ks
blad hoogte 13 cm
Bladbreedte 7.5 cm
Aantal vellen 12 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 12 ks
Aantal knoppen 6 ks
De kleur van de bloempot
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!