Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Schieten bloeiend 120 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 130
Alleen vandaag
€ 77,90 met VAT
€ 64,38 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Strelice behoort tot de familie van bananenbomen, de bloemen zien er exotisch uit dankzij hun mooie en ongewoon gevormde grote bloeiwijze. Deze plant heeft geen bloemen. Omdat ze verwant zijn aan bananenbomen, lijkt het uiterlijk van hun bladeren met lange stengels opvallend veel op hen. Mooie rechtopstaande bladeren en bloemen zijn een banier in elke kamer. In deze perfecte replica van een echte plant hebben we veel nadruk gelegd op de kleinste details, zoals het reliëf en de kleur van de bladeren. Opvallende bladeren staan op lange stelen en hebben een frisse licht- en donkergroene kleurstelling, net als bloemen met hun frisse kleur. De hoogte van de plant inclusief pot is circa 120 cm. De bladeren zijn gemaakt van waterdicht materiaal. Het aantal bladeren van de plant is 21 en ze beginnen ongeveer 50 cm van de bodem. De plant is voorzien van 3 bloemen, die van buiten oranje en van binnen blauwpaars zijn. De diameter van de plant is ongeveer 70 - 80 cm. De basispot heeft een afmeting van 13 x 15 cm. Wij adviseren een pot met een diameter van ongeveer 25 cm. Afhankelijk van de fabrikant wordt de plant geleverd in een sierpot of een kunststof basispot. Wij adviseren geschikte beplanting en hydrogranulaat of ander vulmateriaal.

Parameters:

Productcode 4650
Hoogte 120 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Gemiddeld 70 cm
Hoogte invoegen 13 cm
Insteekdiameter: 15 cm
Stam / stamkleur groente, bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur Oranje
UV bescherming niet
Land van herkomst Duitsland

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie