Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Kala geel-rood 50 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 27
Alleen vandaag
€ 15,90 met VAT
€ 13,14 zonder BTW
457 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Kala is een meerjarige kamerplant die wordt gekweekt om zijn mooie bloemen. Hij wordt ook wel wintercalla genoemd, omdat hij in de winter bloeit. De tweede naam is Cornucopia, vanwege de ongewone bloemen die op cornucopia lijken. Kaly-bloemen groeien op stevige stelen en steken meestal, maar niet uitsluitend, boven de bladeren uit. Ze zijn gemaakt van ongeveer 8 cm grote witte cilindrische tule, die het centrale plukje omringt, dat meestal verborgen is in de tule. Tulle is meestal sneeuwwit, maar het zijn ook cultivars met roze of oranje kleurschakeringen. De bladeren zijn groen, lang, lancetvormig en groeien onhandig vanuit een ondergrondse wortelstok. Ze staan op lange stelen. Er zijn veel cultivars gekweekt die verschillen in grootte en kleur van bloemen en bladeren. Sommige soorten kunnen wel 100 cm hoog worden en hun bloemen ruiken.

Voorval

De thuisbasis van de plant zijn de moerassige gebieden van Zuid-Afrika, waar perioden van vochtigheid in de winter, regen en overstromingen en perioden van droogte in de zomer elkaar regelmatig afwisselen, wanneer drassige bodems uitdrogen. Kala heeft dezelfde woonwensen in kameromstandigheden. Dankzij de vlezige wortelstokken overleeft hij het droge seizoen probleemloos.

Parameters:

Onze kunstmatige Kala is ons best verkochte product, de hoogte, inclusief de standaard plastic bloempot, is 50 cm. Het heeft 5 prachtige geel-rode bloemen, die zijn gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal. De bladeren zijn groen met fijne nerven, gemaakt van zeer fijn plastic materiaal. De plant wordt geleverd in een standaard kunststof pot met een diameter van 12,9 cm en een hoogte van 12 cm. De plant geeft een zeer realistische indruk.

Plaats

Breng een beetje groen in je interieur met deze kunstmatige Kala, die er levend uitziet. Kala is een geweldige manier om het interieur van je huis op te fleuren. Het wordt een onderscheidend en onmisbaar element op je bureau, aanrecht, in de gang op de ladekast, in de woonkamer, kortom waar je de ruimte ook wilt opfleuren.

Combinaties

Onze kunstmatige Kala is een bloem die geen begeleider nodig heeft. Ze kan zelf opvallen in de ruimte. Wil je het echter toch combineren, dan is het veelzijdig. Zo is elk groen uit ons aanbod er geschikt voor. Zoals Shefler, Monster of het lichtgroene Chinese Ornament. In combinatie met een correct gekozen decoratieve bloempot, onderstreept u de schoonheid van uw Kala nog meer. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20022
Hoogte 50 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 12 cm
Insteekdiameter: 12.9 cm
Materiaal invoegen plastic
Aantal stelen / stelen 26 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 21 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 5 ks
Stam / stamkleur groente
Bloemkleur geel, rood

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!