Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Orchidee kunst roze 53 cm

Korting
41 %
Oorspronkelijk
€ 52
Alleen vandaag
€ 30,90 met VAT
€ 25,54 zonder BTW
248 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Orchidee is een mooie en karakteristieke bloemsoort, die ook een van de meest diverse is. De populariteit van de orchideebloem kan aan vele factoren worden toegeschreven - de geur, hun schoonheid en kleur van de bloemen. De schoonheid, complexiteit en ongelooflijke diversiteit van orchideebloemen is ongeëvenaard in de plantenwereld. Deze exotische schoonheden vormen de grootste familie van bloeiende planten ter wereld met meer dan 30.000 verschillende soorten en maar liefst 200.000 hybriden. De orchidee is thuis in de equatoriale tropen, in de Arctische toendra en overal daar tussenin. De reden voor deze diversiteit is het verbazingwekkende vermogen van Orchida om zich aan te passen aan de omgeving. Met zoveel verschillende soorten orchideeën die gedijen in veel verschillende groeiomstandigheden, is het relatief eenvoudig om er een te vinden die geschikt is voor de omstandigheden die u kunt bieden, of het nu een keukenraam of een kas is. Er zijn echter tientallen soorten orchideeën en honderden hybriden die perfect gelukkig zijn als ze op je zonnebank groeien.

Voorval

Orchideeën groeien overal waar de mens woont. Hun soortendiversiteit is verbazingwekkend. Momenteel wordt hun aantal geschat op meer dan 30.000 soorten. De focus van de meest voorkomende orchideeën zijn voornamelijk tropische en subtropische bossen, waar de meeste bekende soorten groeien. Naarmate de afstand tot de evenaar toeneemt, neemt het aantal orchideeënsoorten af. Er zijn er nog honderden in de Middellandse Zee, slechts tien in Centraal-Europa en slechts enkele in de poolcirkel.

Het unieke van orchideeën ligt echter niet alleen in hun schoonheid of soortendiversiteit. Ze hebben verschillende attributen. Een interessant en uniek fenomeen in het plantenrijk is de manier waarop ze zich voortplanten. Simpel gezegd, de orchideebloemen hebben zich tijdens hun lange evolutie perfect aangepast aan hun bestuivers, niet alleen in vorm maar ook in verschillende aanpassingen. In verband met de bestuiving van bloemen komen we ook een ander interessant fenomeen tegen bij Orchideeën, namelijk het relatief frequent voorkomen van hybriden van individuele soorten.

Parameters:

Onze orchidee kunstplant is 53 cm hoog, inclusief een decoratieve bloempot van gehard kunststof. Het oppervlak van het kunstmatige substraat in de pot is bedekt met geëxpandeerde klei en decoratieve mosstenen. De diameter van de bloempot is 13 cm. Onze Orchidee bevat ook een groene plastic steel, waarop 6 natuurlijke groene bladeren zitten die ook van plastic zijn gemaakt. De prachtige 12 bloemen van delicate roze kleur, bezaaid met een cyclamenpatroon, zijn gemaakt van delicaat siliconenmateriaal. Deze Orchidee heeft een zeer realistische uitstraling.

Plaats

Deze Orchidee heeft een zeer realistische uitstraling. Het is een luxe decoratie die er levendig uitziet en aanvoelt om aan te raken en eruit te zien. Het voordeel van kunstmatige Orchidee is de frisse uitstraling voor een lange tijd zonder speciale zorg. Het grote voordeel is ook de decoratieve bloempot waarin het wordt geplant. U kunt hem zonder verdere zorgen direct op de plek van uw keuze plaatsen. Hij is geschikt om in het interieur te plaatsen op bijvoorbeeld een eettafel, commode , hal of slaapkamer . Het is ook zeer geschikt voor het decoreren van commerciële ruimtes, die moderne elegantie en tijdloosheid uitademen.

Combinaties

Onze kunstmatige orchidee zal elke ruimte vullen met zijn elegantie en puurheid, letterlijk wachtend. Als individu blinkt hij uit, maar combineren met andere planten is voor hem geen probleem. Bijvoorbeeld Varens, of andere zogenaamde "Wintergroene" planten uit ons aanbod. Wil je hem echter combineren met bloeiende planten, dan kunnen we onze Orchidee matchen met bijpassende kleuren zoals fresia's, tulpen, lelies, calli of rozen. Het is ook zeer geschikt als huwelijksdecoratie.

Parameters:

Productcode 20032
Hoogte 53 cm
Bepaling interieur
Bloempot decoratief
De hoogte van de bloempot 13 cm
De diameter van de bloempot: 13.4 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 20 cm
Bladbreedte 10 cm
Aantal vellen 6 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 12 ks
Aantal knoppen 8 ks
De kleur van de bloempot wit
blad kleur groente
Bloemkleur roze
Knop kleur groente
Aantal bloeiende bloemen 12 ks
Bloem materiaal textiel
UV bescherming niet

Beoordelingen

5 z 5
5 1x
4 0x
3 0x
2 0x
1 0x
1 evaluatie