Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstvaren Cyathea 90 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 83
Alleen vandaag
€ 49,90 met VAT
€ 41,24 zonder BTW
6 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Cyathea is een geslacht van boomvarens. Cyathea-soorten zijn meestal terrestrische varens, meestal met één hoge stengel. De soort kan zelden vertakt of griezelig zijn. Bij veel soorten vormt zich ook een vezelige wortelmassa in het onderste deel van de stam. Het groeit meestal in vochtige bossen, op een hoogte tot 1280 m, vaak in het gezelschap van Dicksonia antarctica . De massieve rechtopstaande stam is meestal tot 12 m hoog, sommige bereiken 20 m, vooral in Queensland, Australië. Deze soort is een van de snelst groeiende en groeit in het wild tot 15 meter hoog. Het blad is lichtgroen en kan een lengte bereiken van meer dan 4 m.

Voorval

Cyathea groeit wereldwijd in tropische tot warme gematigde streken, vooral in de vochtige bergen en regenwouden. Cyathea, de thuisbasis van de oostkust van Australië, is een van de mooiste boomvarens. Het heeft een pantropische verspreiding, het groeit aanvankelijk voornamelijk op grotere hoogten, waar er regelmatig een hoger lucht- en bodemvocht is, het heeft zich secundair verspreid naar lagere hoogten. Er zijn soorten die buiten de tropen groeien, b.v. in Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, China en Japan zijn sommige endemisch voor een bepaalde bergketen of eiland, andere hebben een relatief groot gebied bezet. Planten verdragen meestal geen intens zonlicht, ze zijn het meest geschikt voor diffuus licht, maar individuen die in diepe schaduw groeien, hebben een dunne stam, groeien langzaam en zijn lager. Soorten die zich hebben aangepast aan direct zonlicht hebben dikkere bladeren, evenals planten die voorkomen op plaatsen waar de temperatuur daalt, en ze hebben ook bladeren die bedekt zijn met beschermende dichte trichomen.

Parameters:

De Cyathea kunstpalm is circa 90 cm hoog, inclusief de standaard kunststof bloempot waarin deze wordt geleverd. De diameter van de basis bloempot is 17,78 cm. De imitatie van het substraat is bedekt met kunstmos. De koffer is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waarop 15 kunststofplaten in lichtgroene en donkergroene kleur zitten, die echt niet van de living te onderscheiden zijn.

Plaats

Wil je een tropische sfeer in huis halen, dan mag deze Cyathea kunstpalm ook als kamerplant niet ontbreken. Het is geschikt voor het interieur en is een ideale aanvulling op uw appartement of huis . Kortom, overal geschikt waar er niet genoeg licht is voor een levende plant en waar het niet mogelijk is om voor een levende plant te zorgen. Ze verfraaien echt elke kamer en geven het tegelijkertijd een aangenaam exotisch tintje , waar we zo dol op zijn.

Combinaties

Onze kunstpalm Cyathea kan op zichzelf al opvallen in de ruimte, maar is ook veelzijdig in combinatie met ander groen. We raden aan om het te combineren met verschillende varianten van de cyate-familie, oftewel palmbomen, waarmee ze een harmonieus interieur creëren en die je ook terugvindt in ons ruime aanbod aan online winkels. Om het geheel af te maken raden wij u aan om Cyatheu in een mooie kunststof bloempot te plaatsen, deze zal, zeker qua kleur, mooi in uw interieur passen.

Parameters:

Productcode 20018
Hoogte 90 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.5 cm
Stam / stuurpen lengte 14 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 19 cm
Bladbreedte 20 cm
blad lengte 50 cm
Aantal vellen 15 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal knoppen 3 ks
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Knop kleur groente
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!