Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstbamboe 90 cm

Korting
14 %
Oorspronkelijk
€ 43
Alleen vandaag
€ 36,90 met VAT
€ 30,50 zonder BTW
56 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 5 oktober
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde. Een typische bamboe groeit tot 10 centimeter in één dag. Sommige soorten groeien tot een meter per dag, of ongeveer 1 millimeter per 2 minuten. Je kunt de plant echt voor je ogen zien groeien. In slechts 5 tot 8 jaar zullen de meeste bamboesoorten volwassen zijn. Bamboe is echt een wonder van de natuur. Het dient als een duurzame bron van voedsel en textiel, en miljoenen mensen gebruiken het om onderkomens te bouwen. Van bamboe kunnen ongelooflijk veel producten worden gemaakt. Het beste van alles is echter dat het helpt het milieu te beschermen terwijl het groeit.

Voorval

Bamboe komt voor in de tropische , subtropische en minder vaak in de gematigde zone . Ze komen met name voor in het zuidoosten van de Verenigde Staten en in heel Midden- en Zuid-Amerika, evenals in bijna heel Afrika ten zuiden van de Sahara , en in Azië van India, Japan en het zuidoosten van China tot het noorden van Australië. Bamboe groeit ook op grote hoogte, b.v. in Zuid-Amerika tot een hoogte van 4.700 m boven zeeniveau

De eerste bamboes arriveerden eind 19e eeuw in Europa, maar de meeste van de nu bekende soorten en varianten werden pas in het begin van de jaren negentig geïmporteerd door Duitse, Belgische en Nederlandse telers.

Parameters:

Onze kunstmatige bamboe is 90 cm hoog . Hij wordt geleverd in een eenvoudige kunststof bloempot met een diameter van 15,24 cm , waarvan het oppervlak is bedekt met mos. De 4 stammen zijn gemaakt van plastic en bladeren die levendig aanvoelen en in een natuurlijke groene kleur zijn. Het aantal vellen is 225 stuks.

Plaats

Deze prachtige bamboe, die een levende boom getrouw nabootst, is het ideale accessoire voor thuis , op kantoor of in de dokterspraktijk - kortom overal waar niet genoeg licht is voor een levende plant, of waar het niet mogelijk is om voor het leven te zorgen. planten regelmatig. Als vrijstaande plant kan hij perfect tot zijn recht komen. Dankzij zijn karakteristieke kleuren wordt het een niet te missen stuk in je interieur . Hij is echt onmisbaar en trekt gegarandeerd de aandacht, waar je hem ook neerzet.

Combinaties

Bamboo kunstmatige boom kan mooi worden gecombineerd met kunstmatige ficus of Krotonovcom uit ons uitgebreide assortiment van producten, die is te vinden op onze website. Hij kan ook uitblinken in het gezelschap van Difenbachie , maar ook van bloeiende bomen. Deze kunstmatige bamboe is een echt veelzijdige metgezel, omdat hij een zeer elegant en aangenaam ontwerp heeft. Hij past prachtig in een houten, betonnen of kunststof bloempot. Zowel de lage bloempot als zijn hoge variant zal hem snijden. De keuze is aan jou. Ook vindt u op onze website een ruim aanbod aan mooie bloempotten.

Parameters:

Productcode 20063
Hoogte 90 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 13 cm
Insteekdiameter: 15.6 cm
Aantal stelen / stelen 4 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 1.5 cm
Aantal vellen 225 ks
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
Kleur invoegen zwart

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!