Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstpalm Areca 170 cm

€ 149 met VAT
40 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis donderdag 9 december

Beschrijving

Kenmerken

Palma Areca is in onze regio vooral populair als klassieke kamerplant. De stengels, die bijzonder rechtop staan, lijken op de unieke bamboeplant. Deze stengels worden meestal beëindigd door waaiervormige, gebogen bladeren, die in tegengestelde richtingen zijn gerangschikt. De bladeren kunnen een lengte bereiken van maar liefst 1,2 meter.

De bladeren die bovenop de stam groeien zijn bijna altijd palmachtig of veerachtig, de stengels zijn altijd groen. Een groot aantal stammen van deze palm is bossig vertakt, de bladeren zijn verdeeld in een groot aantal glanzende paren in de vorm van een veer. Dankzij haar vermogen om de lucht te verbeteren, draagt de plant bij aan een aangenaam binnenklimaat.

Voorval

Areca is een tropische palmboom, afkomstig uit Madagaskar en Tanzania. Door zijn geveerde bladeren is het een van de meest aantrekkelijke palmbomen. In totaal zijn er meer dan 50 soorten. Het is een slanke palmboom die in de loop der jaren stammen heeft gevormd. Het bereikt een gemiddelde hoogte van 3 meter, maar kan 6 meter bereiken. De bladeren zijn geveerd, gewelfd, groen van kleur en 2 tot 3 meter lang.

Parameters:

Onze kunstpalm Areca is een kamerplant van 170 cm hoog, inclusief basis bloempot. Hij wordt gemonteerd geleverd in een eenvoudige kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm, waarvan het oppervlak is bedekt met een imitatie van kunstmos. Het heeft negen plastic koffers, die zijn omwikkeld met natuurlijke houtvezels, waardoor ze er heel realistisch uitzien. Palma heeft 27 prachtige groene takken van plastic, die moeilijk te onderscheiden zijn van de woonkamer.

Plaats

Je kunt onze Areca palm overal neerzetten. Het is een prachtige plant die geschikt is voor autoshowrooms , schoolfaciliteiten , winkelcentra, theaters, maar ook voor bij u thuis . Met zijn aanwezigheid ademt het een vleugje exotisme in uw huis en vult het met aangenaam welzijn. Het is ook een uitstekende oplossing voor mensen met allergieën of gezinnen met kleine kinderen of huisdieren, waar levende planten geen kans krijgen om te groeien.

Combinaties

Palma Areca is een geweldige aanvulling op elke andere palm , boom of plant . In zo'n combinatie kun je een mooie groene compositie creëren. Dus kruip lekker in je woonkamer of lobby. De schoonheid en grandeur van onze kunstpalm Areca wordt nog versterkt door de juiste bloempot te kiezen. U vindt de genoemde producten en bloempotten in het aanbod in onze eshop.

Parameters:

Productcode 20011
Hoogte 170 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Breedte 60 cm
Hoogte invoegen 15 cm
Insteekdiameter: 20 cm
Aantal stelen / stelen 9 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic, hout
Takhoogte: 60 cm
Aantal vestigingen 27 ks
Tak materiaal plastic
blad lengte 50 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente, bruin
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 60 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!