Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Potosovec kleurrijk 190 cm

Korting
38 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,49 met VAT
€ 6,19 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 29 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Het geslacht Potosovec omvat enkele tientallen soorten planten die behoren tot de familie Aronidae.

Potosovec is een van de meest geteelde kamerplanten. De bladeren kunnen tot 15 cm groot worden, zijn leerachtig en hebben een hartvorm. Het is een trek- of klimplant. Op de stengel in de oksels van de bladeren vormt Potosovec vooral in een vochtige omgeving luchtige wortels. Hij wikkelt zich graag om de steun, waaraan hij met behulp van deze wortels wordt vastgemaakt. In natuurlijke omstandigheden vormt Potosovec een ondergroei van houtachtige planten. Hij klampt zich met zijn luchtwortels vast aan boomstammen en klimt er hoger boven. Het groeit snel en is zeer levensvatbaar. Een interessant en heilzaam kenmerk van deze plant is dat het de lucht reinigt van verontreinigende stoffen en nog steeds giftig is.

Voorval

Potosovec is een klimmende, snelgroeiende plant, afkomstig uit Indonesië. Je kunt haar hier ook kennen als "rare Janko" of "rare Janko". Je zou het in meer delen van de wereld vinden. Bijvoorbeeld in Zuidoost-Azië, Indonesië en de Salomonseilanden. In tropische regenwouden is het een prachtige plant die graag in bomen klimt, vaak tot duizelingwekkende hoogtes.

Parameters:

Onze kunstslinger Potosovec bont is 190 cm lang. Het bestaat uit een plastic steel en 113 kunstmatige bladeren die levend aanvoelen. De bladeren zijn van natuurlijke groene kleur, die een zeer interessante tekening van de bladeren hebben. Het bevat prachtige diverse lichtgroene, beige of geel-witte stippen, vlekjes of vlekjes. De slinger is ontworpen om op te hangen en wordt geleverd zonder bloempot.

Plaats

Deze plant kan een geweldig onderdeel zijn van een modern appartement, hoewel hij combineert met het traditionele interieur. Potosovec kan zowel in kleinere als grotere interieurs gebruikt worden , in de woonkamer of eetkamer. U kunt Potosovec ook gebruiken om de ruimte in te delen, of het nu gaat om niet-traditionele gordijnen of groene muren. Als u huisdieren in huis heeft, maar tegelijkertijd Potosovec in huis wilt hebben, raden wij onze kunstmatige versie aan, omdat zelfs een klein hapje Potosovec ernstigere gevolgen heeft bij huisdieren: het veroorzaakt kwijlen, verstikking, zwelling van de mond en tong, ademhalingsmoeilijkheden en maagproblemen. Het kan ook leiden tot nierfalen en de daaropvolgende dood.

Combinaties

Het is ideaal om een plantengroep te creëren die bestaat uit meerdere aantrekkelijke soorten of cultivars. Of slechts enkele stuks van één soort of cultivar. We kunnen aanbevelen om het te combineren met andere ranken zoals klimop of bollen waarvan de perfecte kunstmatige versies ook te vinden zijn in ons brede webaanbod.

Parameters:

Productcode 20208
Bepaling interieur
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 8 cm
Aantal vellen 113 ks
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!