Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstrank Ginko groen 80 cm

Korting
17 %
Oorspronkelijk
€ 18
Alleen vandaag
€ 14,90 met VAT
€ 12,31 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 8 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Ginkgo biloba is een boom uit de familie Ginkgo. De enige huidige vertegenwoordiger van de Ginkorast-klasse. Uiteraard wordt het alleen gevonden in een klein gebied van het Tianmu Shan-gebergte in China. Het wordt in de volksmond aangeplant als sierboom in parken en tuinen. Het is bestand tegen ziekteverwekkers, vervuiling, droogte en lage temperaturen. De soortnaam verwijst naar de karakteristieke vorm van de koolzaadbladeren.

Voorval

Het optreden van Ginka bereikte een hoogtepunt in het Mesozoïcum, maar als gevolg van de tertiaire afkoeling beginnen ze af te nemen. Sommige deskundigen beweren dat de ontwikkeling van de Ginkgo-familie in die tijd de uitbreiding van dinosaurussen mogelijk maakte. Dit is waarschijnlijk de bekendste zgn een levend fossiel in de plantenwereld en de oudste levende zaadplant. Uiteraard wordt het alleen gevonden in een klein gebied van het Tianmu Shan-gebergte in China.

Parameters:

De kunstrank Ginko groen is 80 cm lang. De steel is groen en gemaakt van hoogwaardig kunststof. De stengel bevat ook 280 bladeren van plastic, maar ze voelen net zo levendig aan en dit helpt om een echt realistisch effect van de hele tak te voltooien. Deze bladeren zijn in verschillende natuurlijke tinten groen, met een contrasterende structuur voor een nog realistischer ontwerp. In de rank zit geen bloempot, maar dankzij de groefdoorn kun je hem echt overal neerzetten.

Plaats

Onze rank Ginko groen is ontworpen voor het interieur . Hij kan heel mooi op een plank worden geplaatst en zo een lege ruimte mooi opvullen, maar je kunt hem ook aan het plafond in je serre hangen. Omdat het geen bescherming biedt tegen UV-straling, mag het niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Het is een geschikte vervanging voor een levende plant, omdat het geen regelmatige verzorging of water nodig heeft. Het zal zelfs de donkerste hoek van je huis opvrolijken.

Combinaties

Kunstrank Ginko groen door het feit dat het een kruipende plant is, is heel mooi te combineren met diverse klimopranken, maar ook met andere takken van ons aanbod. Ook hoef je niet bang te zijn om deze rank te combineren met onze bloeiende planten. Op onze website kunt u ook decoratieve stenen kiezen om uw decoratie speciaal te maken als u besluit de rank in een bloempot te plaatsen. Kies voor een rijker volume meer stukjes Ginko-rank. Je creëert een werkelijk adembenemende en rijke decoratie voor je tafel, muur of plank.

Parameters:

Productcode 20242
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Lengte 80 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 10 cm
Aantal vestigingen 11 ks
blad hoogte 4 cm
Bladbreedte 7 cm
Aantal vellen 280 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!