Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Pavinič 190 cm

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 9,19 met VAT
€ 7,60 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 8 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Pavinič, of oudere Wilde wijnstok of folk Wilde druiven is een houtachtige plant, Liana klimt in bomen of muren. De bladeren zijn eenvoudig of palmvormig. Ze hebben klimranken, die meestal zijn afgewerkt met zuignappen. De bloemen zijn gerangschikt in een bloeiwijze, dat is de top , of apicale bezem die vanuit de oksels van het blad, tegen het blad of aan het einde van de scheut groeit. De bloemen zijn biseksueel, soms mannelijk, 5-genummerd. Er zijn 5 kelkbladeren, kroonbladeren en meeldraden, de testikel is dubbel afgesloten, versmolten met een glandulair doelwit. De vrucht is een bes .

Voorval

Het is wijdverbreid in Noord-Amerika en Oost- Azië . Elders, bijv. in Europa wordt hij alleen als sierliaan aangeplant. Omdat deze Pavinič zeer aanpasbaar is, slaagt hij zonder problemen, zelfs in de lokale omstandigheden. Pavinič wordt vaak gebruikt om de buitenmuren te bedekken of opzettelijk te markeren.

Parameters:

Onze kunstslinger Pavinič is 190 cm lang . Het materiaal van de steel van deze kunstslinger is van kunststof, evenals de bladeren, die de natuurlijke herfstkleuren hebben, dus in een rood-gele combinatie, met uitgesproken nerven. Om aan te raken, zien deze bladeren er levend uit en hun aantal is 113 stuks.

Plaats

Het is een zeer belangrijke toevoeging aan elke kamer die zich vult met een aangename herfstsfeer. Het is een ideale keuze voor elke herfstdecoratie , of je de slinger nu gebruikt om op te hangen, of hem verwerkt in mooie herfstdecoraties zoals verschillende herfstkransen, ikebana , of je besluit hem gewoon losjes op het borstweringbord of rond de open haard te plaatsen. Of laat deze prachtige slinger gewoon aan het plafond hangen, je krijgt een heel luchtige scheiding van de ruimte. Maar we laten de keuze aan u over.

Combinaties

Als je besluit de kunstslinger Pavinič te gebruiken in een tafelopstelling, ook in andere seizoenen dan de herfst, raden we je aan om deze te combineren met onze witte bloemen, zoals Roos , Orchidee of Lelie . Je krijgt een zachte en elegante decoratie die je interieur zeker zal verzachten. Een dergelijke decoratie is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een trouwtafel. Om een rijker volume te krijgen, raden we aan om meer van deze slingers te combineren.

Parameters:

Productcode 20215
Bepaling interieur
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 180 cm
Aantal vestigingen 1 ks
blad hoogte 11 cm
Bladbreedte 9 cm
Aantal vellen 113 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur rood, geel
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!