Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstslinger Ivy wit-groen 190 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,29 met VAT
€ 6,02 zonder BTW
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 1 maart
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Klimop is een groenblijvende klimplant die na verloop van tijd houtachtig wordt. Het is een plant die typisch is voor bosbedekking. Hij geeft de voorkeur aan halfschaduw boven schaduw. Klimop gedijt goed in vochtige, humusrijke grond. Het is een van de meest veeleisende en tegelijkertijd resistente planten. Het laat geen bladeren vallen voor de winter. Daarom is het vaak een onderdeel van de herfst- en kerstversiering. Klimop verdraagt snijden en vormgeven heel goed. Een paar jaar na het planten begint Ivy sneller te groeien. Daarom is het noodzakelijk om een intensieve educatieve snit te gebruiken samen met een zachte, onderhoudssnit. Als je klimop wilt kweken, wat het hele jaar mogelijk is, plaats dan ongeveer 20 cm jonge stekken in een bak met water. De wortels verschijnen na ongeveer 14 dagen. Vervolgens moeten ze in de grond worden geplant. Er zijn verschillende mogelijkheden om klimop in de tuin te gebruiken. Het wordt meestal gebruikt om hekken, tuinhuisjes, pergola's of andere gebieden in de tuin te verfraaien.

Voorval

Klimop is de enige klimplant die zijn thuis heeft in Centraal-Europa. Over het algemeen groeit het in Europa in het noorden tot het zuiden van Scandinavië, in het oosten tot de Baltische staten en Oekraïne, in het zuiden is het afwezig in Griekenland, Kreta, Moldavië en ook in de Hongaarse laaglanden. Het groeit in loof- en gemengde bossen, op rotsen, puin, ruïnes, in struiken, op humusrijke, voedzame, licht zure tot neutrale bodems. Het wordt vaak gekweekt in tuinen, parken, begraafplaatsen en dergelijke, waar het als meerjarige groene plant geschikt is voor het bekleden van muren en schuttingen. Het gedijt ook goed in ons klimaat, maar het ontbreekt op plaatsen met stijgende hoogte.

Parameters:

Kunstslinger Wit-groene klimop is 190 cm lang. De steel is groen en gemaakt van hoogwaardig kunststof. De stengel bevat ook 113 bladeren van plastic, maar ze voelen net zo levendig aan en dit helpt om een echt realistisch effect van de hele tak te voltooien. Deze bladeren zijn donkergroen van kleur, gecombineerd met lichtgroene bladeren. De hele tak wordt gecompleteerd door af en toe een contrasterende witte rand. Deze tak brengt een mooie herfsttint in huis.

Plaats

Onze kunstslinger Brečtan is ontworpen voor het interieur . Hij kan heel mooi op een plank worden geplaatst en zo een lege ruimte mooi opvullen, maar je kunt hem ook aan het plafond in je serre hangen. Omdat het geen bescherming biedt tegen UV-straling, mag het niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Het is een geschikte vervanging voor een levende plant omdat het geen regelmatige verzorging of water nodig heeft. Het zal zelfs de donkerste hoek van je huis opvrolijken.

Combinaties

Kunstslinger Klimop, deze kruipende plant is heel mooi te combineren met diverse ranken van Klimop, maar ook met de takken uit ons aanbod. Ook hoef je niet bang te zijn om de slinger te combineren met onze bloeiende planten. Het is ook populair voor het afwerken van verschillende arrangementen. Op onze website kunt u ook decoratieve stenen kiezen om uw decoratie speciaal te maken. Kies voor een rijker volume meer stukjes klimopslinger. Zo creëer je een werkelijk adembenemende herfstdecoratie voor je tafel of plank.

Parameters:

Productcode 20202
Bepaling interieur
Breedte 15 cm
Lengte 190 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 10 cm
blad lengte 11 cm
Aantal vellen 113 ks
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!