Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstbal Roos 45 cm

Gemiddeld
Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 73
Alleen vandaag
€ 43,90 met VAT
€ 36,28 zonder BTW
47 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 18 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Parameters:

Onze kunstbal Rose heeft een diameter van 45 cm . Het bestaat uit twee hemisferen die in elkaar passen om één geheel te vormen. Het heeft donkergroene plastic bladeren, die zijn bekleed met bordeauxrood, wat het exclusieve uiterlijk compleet maakt.

Plaats

De Rose ball is geschikt voor interieurs en dankzij de UV-bescherming zal je buitenkant verfraaien en je gezellig maken. De roos in de vorm van een bol is geschikt voor plaatsing in een bloempot, het is mogelijk om de bol los op de grond te plaatsen of binnen op te hangen. Wilt u de uitstraling van uw tuin verbeteren? Onze kunstmatige bal Rose is een ideale oplossing, het vult lege ruimtes en ingangen van huizen. Het voordeel is dat je het seizoensgebonden kunt decoreren. De Rose sierbal is zeer onderhoudsvriendelijk.

Combinaties

Onze kunstbal Rose met een combinatie met wit grind en de juiste keuze van bloempot zorgt voor een onafscheidelijke gezelligheid en een geweldige indruk. Vooral combinaties van hout en andere natuurlijke materialen lenen zich er goed voor, waarbij de inrichting van het bedrijf nog meer opvalt.

Parameters:

Productcode 30038
Gemiddeld 45 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!