Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Jasmijn kunstbal 45 cm

Gemiddeld
Korting
6 %
Oorspronkelijk
€ 56
Alleen vandaag
€ 52,90 met VAT
€ 43,72 zonder BTW
24 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres dinsdag 13 juni
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Parameters:

De Jasmine kunstbal heeft een diameter van 45 cm . Interessant zijn de bladeren in de kleuren licht en donkergroen. Een onderscheidend element zijn de witte jasmijnbloemen waarmee deze bol is gezaaid. Het bestaat uit 2 hemisferen met verbindingen aan de randen, waardoor de bol tot één eenheid wordt samengevoegd. Het is geschikt voor binnen en dankzij UV-bescherming ook voor buiten . Voor de productie werd kwaliteitsplastic gebruikt.

Plaats

Decoraties en accessoires zijn de denkbeeldige kers op het interieur. Dit kan ook onze kunstmatige bal Jasmijn zijn, die een breed scala aan toepassingen heeft als decoratie. Het zal een stuk modern design brengen dankzij de kleuren van de natuur die kalmeren en ontspannen. Plaats een kunstmatige bal van Jasmijn in de woonkamer, hal, terras of kantoor waar het een soort natuurlijke achtergrond zal creëren en tegelijkertijd een visuele barrière, wat nog meer zal bijdragen aan het mentale welzijn.

Het hoort meer thuis in moderne of stijlvol ingerichte interieurs van huishoudens of commerciële ruimtes. U kunt de ingang van het huis verfraaien met een kunstjasmijnbol die bijvoorbeeld in een hoge bloempot wordt geplaatst.

Combinaties

Aan de buitenkant raden we aan om de Jasmine Artificial Ball te combineren met Cypressen in een bloempot, waardoor je een interessante compositie krijgt op basis van de variabiliteit van vormen en maten. Gebruik bijvoorbeeld gemalen marmer als basis. Alle genoemde producten vindt u op onze website.

Parameters:

Productcode 30020
Gemiddeld 45 cm
UV bescherming Ja

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!