Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunsttak Buxus 19 cm

Korting
23 %
Oorspronkelijk
€ 1,10
Alleen vandaag
€ 0,85 met VAT
€ 0,70 zonder BTW
1490 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 8 december
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Buxus (Buxus) is een geslacht van hogere tweezaadlobbige planten van de buxusfamilie.

Buxus zijn groenblijvende struiken en bomen met eenvoudige leerachtige bladeren en onopvallende bloemen. Wintergroen buxus en kleinbladig buxus worden in verschillende cultivars als sierbomen gekweekt, b.v. heggen te maken. Buxusbomen zijn groenblijvende struiken of kleine bomen die tot 6 meter hoog worden. De bladeren zijn eenvoudig, tegenoverstaand, dun of grof leerachtig, kort gesteeld, geheel, geveerd met nerven. De bloemen zijn eenslachtig, klein en onopvallend, gerangschikt in apicale of gegroefde kwasten, aartjes of hoofden. De planten zijn eenhuizig.

Voorval

Het omvat ongeveer 100 soorten en is wijdverbreid in Europa, Azië, Afrika en Amerika. Het is wijdverspreid rond de Middellandse Zee en strekt zich noordwaarts uit tot Alaska. Het komt vooral voor op drogere plaatsen met het voorkomen van kalksteen en in het kreupelhout van gemengde bossen.

Parameters:

Onze kunsttak Zimostráz heeft een hoogte van 19 cm . Het heeft een plastic steel van natuurlijke groene kleur. De bloem is een licht groenige kleur, die geleidelijk overgaat in een prachtige natuurlijke groene kleur. De bladeren zijn gemaakt van PU-materiaal. De plant bevat een groefdoorn , die gemakkelijk in alle arrangementen of verschillende decors kan worden verwerkt. De buxusplant wordt geleverd zonder pot.

Plaats

Onze mooie kunsttak Zimostráz zal een aangename versiering zijn van uw tafel , vensterbank , badkamer maar ook woonkamer . Zijn onopvallende minimalistische look zal elke kamer aangenamer maken en je huis verfraaien. Het is het perfecte accessoire dat een gevoel van frisse lucht en kleur in je interieur zal brengen.

Combinaties

De kunsttak van Buxus zal zijn schoonheid benadrukken in combinatie met Agave, Gewei en andere soorten Buxus. Je kunt het schikken in een decoratieve bloempot, die je vult met wit grind uit ons aanbod. Met de genoemde producten tovert u een effectieve, indrukwekkende decoratie op tafel of op een plank. In combinatie met wit grind en gekleurd Esheveria staat hij prachtig in een glazen bak.

Parameters:

Productcode 20169
Hoogte 19 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 2 cm
blad lengte 12 cm
plaatmateriaal plastic
De breedte van de bloem 2 cm
Aantal bloemen 6 ks
blad kleur groente
Bloemkleur groente
Bloem hoogte 3 cm
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 9 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!