Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstplant Philodendron 45 cm

Korting
22 %
Oorspronkelijk
€ 9,10
Alleen vandaag
€ 7,09 met VAT
€ 5,86 zonder BTW
600 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres donderdag 6 april
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Philodendron (geslacht Philodendron), ongeveer 450 soorten stevige stengelklimmende kruiden van de Araceae-familie afkomstig uit tropisch Amerika . Veel soorten beginnen hun leven als wijnstokken en veranderen vervolgens in epifyten ( planten die op andere planten leven). Omdat veel jonge philodendrons aangepast zijn aan lage niveaus van het regenwoud , ingemaakte planten zijn populair voor woningen en kantoren. De meeste Philodendrons zijn grote klimmers die meestal omhoog groeien door hun getrimde wortels om boomstammen te wikkelen.

Voorval

Ons hoofdpersonage is een geslacht van planten afkomstig uit de tropen van Amerika, met name Brazilië, Colombia, Venezuela en Guyana. Veel soorten groeien in bossen, maar ook in moerassen, rivieren en zelfs in rotsachtig terrein. Ze worden gekenmerkt door struiken of kleine bomen met luchtwortels die hen helpen om hoge stammen te beklimmen.

De bladeren zijn meestal groot, heel, gelobd of diep gespleten, groen of bruin, afhankelijk van de soort en variëteit. De bloemstengel wordt gevormd uit het okselblad of als eindbloemstengel en geeft een intens aroma af. De bloemen verschijnen gerangschikt in een cilindrische bloeiwijze in een schutblad (gemodificeerd blad) van witte, rode of gele kleur.

Parameters:

Onze kunstplant Philodendron is 45 cm hoog. De plant heeft een groefdoorn waarmee je hem gemakkelijk overal neerzet. Het is een kamerplant. De bloempot is geen onderdeel van het pakket. Onze Philodendron heeft 8 groene plastic stengels met 70 prachtige, natuurlijke groene plastic bladeren die moeilijk te onderscheiden zijn van het leven. De bladeren zijn donkergroen van natuurlijke kleur, maar bovenop het boeket kleuren ze lichtgroen.

Plaats

Onze kunstmatige philodendron is ontworpen voor het interieur . De philodendron is praktisch overal te plaatsen, waardoor je individuele kamers in huis kunt verlichten waarin de levende plant niet zou overleven. Het grote voordeel van kunstbloemen is dat u niet hoeft te letten op de geschiktheid van de omstandigheden in de individuele kamers. Ook in de badkamer , waar de lichtomstandigheden niet helemaal ideaal zijn en een levende bloem er niet in zou slagen, zal onze kunst Philodendron zijn plaats vinden. Ook geschikt als aanvulling op de woonkamer of studeerkamer. Deze plant is een van de meest populaire planten ooit en huisontwerpers gebruiken hem graag om de ruimte compleet te maken.

Combinaties

Philodendron is een minimalistische charmante plant die opvalt waar je hem ook neerzet. In combinatie met Varen of Potosovec creëer je een heerlijke sfeer. Sommige mensen houden niet van klassieke bloempotten op bloemstandaards, dus we hebben inspiratie voor je over hoe je de ruimte kunt vullen met hangende bloempotten. U kunt de genoemde planten schikken in onze gestructureerde potten, die aan het plafond hangen. Het is zeker een manier om uit het stereotype te komen. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20186
Hoogte 45 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Takhoogte: 14 cm
Aantal vestigingen 8 ks
Tak materiaal plastic
blad hoogte 10 cm
Bladbreedte 8 cm
Aantal vellen 70 ks
plaatmateriaal plastic
Tak kleur groente
blad kleur groente
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 10 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!