Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstgras Chinees lichtgroen ornament 150 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 78
Alleen vandaag
€ 46,90 met VAT
€ 38,76 zonder BTW
89 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

De Chinese Poaceae behoort tot de familie Poaceae. Kruid, vaste plant tot 0,8-2 m hoog, zelden 4 m. De bladeren zijn 18-75 cm lang en 0,3-2 cm breed. Bloemen roodachtig, groeien boven de bladeren. Hij bloeit in juli tot augustus. Het groeit als een dichte compacte bos. Tegenwoordig is de Chinese siergrassen een van de meest populaire siergrassen. Ze gedijt goed op een warme zonnige plaats. Het vereist alleen speciale zorg in de winter, wanneer het gepast is om droge bladeren in een bundel te binden.

Voorval

De Chinese venkel is een gras dat van nature groeit in Oost-Azië, met name in China, Japan en Korea. Het wordt wijd verspreid als sierplant in warme streken over de hele wereld. Het wordt een invasieve soort in een deel van Noord-Amerika. Er werden verschillende cultivars gekweekt. Ze zijn gemakkelijk te kweken. Ze behouden hun mooie uiterlijk tot in de late winter en worden daarom steeds vaker onderdeel van onze tuinen.

Parameters:

Ons kunstgras Het Chinese lichtgroene ornament inclusief bloempot is inclusief bloempot circa 145 cm hoog. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een hoogte van 14 cm en een diameter van 17,50 cm. De bladeren hebben een natuurlijke lichtgroene kleur, ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Het ontwerp van de plant geeft een zeer elegante en dichte indruk.

Plaats

Kunstmatige Chinese lichtgroene decoratie is geschikt voor het interieur. Door de fijne structuur van de bladeren en de regelmatige vorm van de tros worden ze in de volksmond gebruikt als solitair of als frisgroene muur. Hij zal overal opvallen, of je hem nu in de woonkamer, badkamer of hal plaatst. Door zijn realistische uiterlijk zal niemand willen geloven dat het een kunstplant is. Eenvoudige en elegante graspollen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit elk modern interieur.

Combinaties

Het Chinese ornament is een plant die vooral opvalt als solitair en zo dode hoeken in je interieur opvult. Als u bijvoorbeeld een natuurlijke afscheiding van de ruimte wilt creëren, is dit gras ideaal. Door te combineren met Buchananova bordeaux kunstgras creëer je een interessant kleurcontrast. U vindt de genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20283
Hoogte 130 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.52 cm
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!