Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstgras Buchanan's bordeaux zegge 150 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 78
Alleen vandaag
€ 46,90 met VAT
€ 38,76 zonder BTW
106 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Buchananova's oester is een vaste plant, gras, ingedeeld in de familie. Meerjarig bossig gras van 30 tot 60 cm. De bladeren zijn dun, typisch kaneelkleurig, fijn, behaard, soms gedraaid aan het uiteinde. De soort is windbrekend. De bloeiperiode is van juni tot augustus. De bloeiwijze is een onopvallend oor. Het eilandje Buchananov vereist zon of halfschaduw, zanderige, leemachtige of kleiachtige doorlatende bodems. Hogere luchtvochtigheid is gebruikelijk in de oorspronkelijke omgeving.

Voorval

De soort komt van nature voor in Nieuw-Zeeland. Het groeit meestal aan de randen van beken en rivieren. Het wordt gekweekt als decoratieve plant in Europa en Slowakije. Ze behouden hun mooie uiterlijk tot in de late winter en worden daarom steeds vaker onderdeel van onze tuinen.

Parameters:

Ons kunstgras Buchanan's burgundy, inclusief de bloempot, is 145 cm hoog. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot van 14 cm hoog en 17,50 cm in doorsnee. De plant zelf heeft een hoogte van ongeveer 130 cm. De bladeren zijn aangenaam bordeaux bruin van kleur, gemaakt van plastic. Het geeft een zeer dichte indruk en is niet te onderscheiden van een levende plant. Het gras is ontworpen voor het interieur.

Plaats

Hoog gras is een alternatief voor mensen die houden van een levend interieur, maar hun probleem is dat ze er niet voor kunnen zorgen. Kunstgras heeft een zeer levendig kleurenschema, dus het imiteert perfect de natuurlijke vegetatie. Kunstgras heeft geen speciale verzorging nodig en is gemakkelijk schoon te maken. Ze gaan jarenlang mee en brengen een gezellige sfeer in huis. Deze moderne sierplanten voegen charme toe aan de woonkamer, keuken en badkamer. Hoog gras is vooral populair bij interieurdecoraties en wordt vaak een permanent en zeer populair onderdeel van kantoren, restaurants en hotels.

Combinaties

Ons kunstgras wordt vaak gebruikt als solitair, maar ook voor gebruik in groepen. Zijn zeer sterke contrasten harmoniëren mooi met zilverbladige en groenbladige grassen. Het valt op in combinatie met b.v. met de Chinese lichtgroene decoratie, maar ook met andere siergrassen, waarmee u een prachtige decoratie creëert die ook terwijl u wacht een aangename sfeer in uw interieur kan brengen. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20284
Hoogte 130 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 14 cm
Insteekdiameter: 17.52 cm
plaatmateriaal plastic
blad kleur bordeaux
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!