Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Succulent kunst Echevéria 14 cm

Korting
24 %
Oorspronkelijk
€ 3,40
Alleen vandaag
€ 2,59 met VAT
€ 2,14 zonder BTW
626 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 30 september
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Kenmerken

Graptopetalum paraguayense is een meerjarige, niet veeleisende vetplant. Creëert rozen van vlezige bladeren. De plant heeft een specifieke kleur, die je zou kunnen omschrijven als grijsgroen, in het midden met een subtiele roze zweem. De kleur van de bladeren is variabel en afhankelijk van het seizoen en de gerelateerde licht- en temperatuuromstandigheden. De plant is rozegrijs in een warme en droge omgeving, in een koude en vochtige omgeving kleurt hij blauwgrijs. Grove bladeren houden water vast, dus Graptopetalum gaat gemakkelijk langere tijd mee zonder irrigatie. De plant groeit vanuit het midden van de roos, de onderste bladeren drogen uit of vallen eraf. Dit betekent dat oudere planten al lange, grove, kale of dunbladige stengels hebben, vaak gedraaid onder het gewicht van rozen aan de uiteinden. Het is aan te raden om de plant regelmatig te verjongen om hem er mooi uit te laten zien. Vetplanten zijn zeer edele planten die niet alleen mooi en divers zijn in vorm, kleur of grootte, maar ook zeer gemakkelijk te verzorgen zijn. Je kunt deze schoonheden zowel buiten als binnen kweken.

Voorval

Echeveries zijn overblijvende kruiden afkomstig uit de droge, halfdroge en gematigde zones van het zuidwesten van de Verenigde Staten, Mexico, Midden-Amerika en het noorden van Zuid-Amerika. Het zijn meestal Acaules (wat betekent dat ze geen stengel of stam hebben), maar er zijn sommige soorten die een beetje uit de grond komen. De bladeren zijn afgeplat en vlezig en vormen rozen. Ze zijn groen, bruin, roodachtig, metaalachtig ... het hangt allemaal af van de soort en cultivar.

Parameters:

Onze kunstvetplant Echeveria is 14 cm hoog. Het heeft een lichtgroene kunststof groefstam. De bladeren zijn gemaakt van polyurethaan, hebben een grijsgroene kleur en hun centrum heeft een mooie roze tint. De bloempot is geen onderdeel van het pakket. Echeveria is geschikt voor interieurs .

Plaats

Onze schoonheidskunst Echeveria met dichte sappige bladeren is een aangename tropische decoratie voor uw tafel, vensterbank of plank. Het trekt aan met zijn unieke uitstraling. Het is geschikt voor plaatsing in diverse glazen terraria, mosschilderingen, arrangementen of het decoreren van kransen. Het verfrist elke ruimte met zijn natuurlijke schoonheid.

Combinatie

We raden Echeveria aan voor zowel het interieur als het beschermde exterieur. De grijsgroene kleur met een roze zweem in het midden komt heel mooi naar voren in een doorschijnende decoratieve bloempot in combinatie met Tillandsia , Difenbachia en witte Lavendel . U kunt het oppervlak van de decoratieve bloempot compleet maken met wit grind uit ons aanbod. U vindt alle genoemde producten op onze website.

Parameters:

Productcode 20126
Hoogte 14 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Breedte 10 cm
Aantal stelen / stelen 1 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Bladbreedte 2 cm
blad lengte 5 cm
plaatmateriaal plastic
blad kleur grijs, rood
UV bescherming niet
De lengte van de doorn 9.5 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!