Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstrank Muscat rood 60 cm

Korting
39 %
Oorspronkelijk
€ 12
Alleen vandaag
€ 7,29 met VAT
€ 6,02 zonder BTW
720 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres maandag 1 juli
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

Overhangende of trekkende nootmuskaat wordt gekenmerkt door lange smalle kruipende stengels met grovere en fragiele leerachtige gelobde bladeren. De bladeren zijn aangepast om water vast te houden tijdens langdurige perioden van droogte. De bloemen zijn gerangschikt in omringende bloeiwijzen, die meestal dunner zijn dan tuingeraniums. Er worden halfvolle en volbloemige soorten gekweekt, maar zelfs die hebben geen erg dichte bloeiwijzen. De bloemen bloeien in de kleuren rood, wit, roze, zalm, oranje, donkerpaars en zijn ook tweekleurige varianten. Na verloop van tijd verliest geranium aan vitaliteit en het vermogen om migrerende stengels en bloei opnieuw te creëren. Na twee tot drie jaar zijn de scheuten houtachtig en moeilijker om groene scheuten te vormen. Daarom wordt aanbevolen om elk jaar nieuwe verse planten te vermeerderen.

Voorval

Geraniums (Pelargonium) behoren tot de familie Geraniales. Deze familie omvat meer dan 200 wilde soorten, van kruiden tot houtachtige struiken. De meeste van hen zijn de thuisbasis van Zuid-Afrika. Slechts ongeveer 10 soorten komen van nature voor in het Midden-Oosten of Zuid-Australië. De eerste geraniums werden meer dan 300 jaar geleden vanuit Afrika naar de botanische tuinen van Europa gebracht. De eerste geraniumkwekers waren Engelsen. Later kwamen er vooral Duitse, Franse en Amerikaanse fokkers bij. De snelle expansie van de veredeling van klassieke geraniums werd geregistreerd in de eerste helft van de 19e eeuw. Er wordt gezegd dat er in deze periode al zo'n 1000 verschillende variëteiten waren, waarvan er veel op dit moment helaas niet bekend zijn. Het veredelingsproces was in de meeste gevallen onvoldoende gedocumenteerd, waardoor het niet mogelijk is om de exacte herkomst van veel gekweekte rassen te achterhalen. Experts in het genetisch testen van geraniums zijn het erover eens dat er momenteel ongeveer 30 geraniums worden gekweekt als resultaat van kruising.

Parameters:

Onze rode nootmuskaat is 60 cm lang. Het is ontworpen voor het interieur, resp. ook buitenshuis, maar alleen op plaatsen waar het niet wordt blootgesteld aan direct zonlicht, omdat het geen UV-bescherming bevat. Het heeft 6 bloemen met een prachtige rode kleur en 86 groene bladeren die zijn gemaakt van hoogwaardig textiel. De bloem bevat een groefdoorn, die gemakkelijk in elk arrangement of decoratie kan worden verwerkt. De bloempot is niet inbegrepen.

Plaats

De rode Muscat rode tentakel past perfect in elk interieur. Het vult elke lege hoek in de kamer en verlevendigt zo heerlijk vooral het minimalistische interieur, waardoor het het meest opvalt. Het vult een "dove" ruimte perfect. Met behulp van de insteekstengel zet je de plant eenvoudig in een sierpot naar keuze. Je bederft niets door er een raam of balkon mee te verfraaien. Rode nootmuskaat is een plant die zijn charme en adel heeft.

Combinaties

Fleur je interieur op met onze kunstplant, die er levendig uitziet. Hij onderscheidt zich als individu heel goed. Het is ook mogelijk om het te combineren met een decoratieve bloempot, die u kunt kiezen op onze website. Omdat deze rank zelf erg onderscheidend is, raden we daarom aan om eenkleurige bloempotten te combineren om de schoonheid van onze kunstrank nog meer te benadrukken. Voor een dichter effect kies je twee of meer ranken voor je decoratie.

Parameters:

Productcode 20272
Hoogte 6 cm
Kleur groente
Bepaling interieur
Aantal stelen / stelen 7 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Aantal vellen 86 ks
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 6 ks
Stam / stamkleur groente
blad kleur groente
Bloemkleur rood
Bloem materiaal textiel
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!