Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Kunstgras Perovec psiarkovitý bruin 105 cm

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 97
Alleen vandaag
€ 57,90 met VAT
€ 47,85 zonder BTW
170 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Koerier naar adres vrijdag 31 mei
€ 13,90
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Eigenschappen

De plant is in het warme seizoen een siergras, dat meestal in charmante bosjes van 120 cm hoog en 30 cm breed groeit. Het wordt gekenmerkt door smal, midden tot donkergroen blad in de zomer, dat in de herfst goudgeel verkleurt en aan het einde van de herfst naar beige verkleurt. De bladeren blijven meestal de hele winter mooi. De opvallende, zilverachtige tot roze-witte, borstelige, borstelige oren van bloemen, als borstels in flessen, buigen aan het einde van de zomer vanuit de klomp naar buiten als water dat uit een fontein spat (vandaar de algemene naam "vulgras"). Tijdens het droge herfstseizoen is het raadzaam om het gras stevig vast te binden met touw en het niet te maaien, dit zal voorkomen dat de winterneerslag in het midden van het bosje binnendringt en dus de plant niet zal doen rotten. In de tuinbouw zijn veel cultivars verkrijgbaar.

Voorval

De hondshaai komt uit Azië en West-Australië. Het groeit in weilanden. In ons land wordt het gekweekt als siergras. Het is een aangename kleurdiversificatie van het meerjarige bloembed. Het behoort echter tot een- of tweejarige planten en overwintert in ons land niet bij temperaturen onder -5 ° C.

Parameters:

Ons kunstgras Perovec psiarkovitý is 100 cm hoog, inclusief bloempot. Hij wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 18 cm en een hoogte van 16 cm. De plukjes zijn donker en licht geschilderd. De plant bevat 10 bloemen bruin gekleurd, waarvan de lengte 20 cm is. Dit kunstgras is geschikt voor binnen of voor de beschutte buitenzijde tegen slecht weer.

Plaats

Onze kunstmatige Perovec doggy brown is een geweldige banner voor thuis of op kantoor. Eenvoudige en elegante graspollen zijn inmiddels een noodzaak geworden in elke moderne inrichting. Dankzij de hoogwaardige en natuurlijke uitstraling, evenals de veelzijdige gebruiksmogelijkheden, wordt deze Perovec een duurzaam en populair element in uw decoratie het hele jaar door.

Combinaties

Je interieur decoreren met siergrassen is letterlijk een feest. Het is ideaal te combineren met elke plant, Monster, Shovel of Palm Areca en een comfortabele stoel omgeven door een groene oase in je interieur, waar je tijd voor jezelf vindt om te lezen, naar muziek te luisteren en te mediteren. De perfectie van de genoemde planten onderstreept de juiste keuze voor een decoratieve bloempot die ook nog eens zal harmoniëren met uw interieur. Al deze producten vindt u op onze website.

Parameters:

Productcode 20280
Hoogte 105 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Gemiddeld 26 cm
Hoogte invoegen 16 cm
Insteekdiameter: 18 cm
Materiaal invoegen plastic
plaatmateriaal plastic
Aantal bloemen 11 ks
blad kleur groente
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!