Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Top 5 tijdloze interieurs van het bedrijf waarmee je een goede indruk maakt op de klant

Vandaag zullen we ons concentreren op interieurontwerp en restaurant- of baruitrusting. Smaakvolle en tijdloze apparatuur is een groot pluspunt en daarom is alle nuttige informatie nuttig.

Bij het opzetten van een onderneming heeft de ondernemer te maken met verschillende factoren die voor de gemiddelde klant op het eerste gezicht niet duidelijk zijn. De klant ziet de voorbereidingen niet achter de schermen en vaak is de uitrusting van het bedrijf vaak een lastige opgave. Zoals we weten, is de eerste indruk erg belangrijk. Het is deze indruk die wordt toegeschreven aan de apparatuur van het bedrijf. Het is noodzakelijk dat een succesvol bedrijf niet alleen kwaliteitsproducten en bediening aanbiedt, maar ook afhangt van waar het wordt geserveerd .

De eigenaar volgt vaak zijn smaak en gevoel bij het inrichten. Natuurlijk kunt u altijd de hulp gebruiken van een professional die uw ideeën probeert te concretiseren en een helpende hand biedt bij de inrichting. In het artikel van vandaag bieden we je een paar inspiraties die als dé trend van 2020 worden beschouwd.

Zoals we weten, is de Scandinavische stijl erg populair over de hele wereld. Op het eerste gezicht lijkt het ons dat deze stijl is gebaseerd op het bekende idee: "Er is schoonheid in eenvoud." Dit is waar, maar we kunnen winnen met de details en de hele ruimte krijgt een heel andere dimensie. Typische kleurnuances zijn elegant wit, crème of zelfs tijdloos grijs. Het zijn deze kleuren die een teken zijn van kwaliteit, stabiliteit en verfijning. Vanaf de grond af - vanaf de muren ziet uw bedrijf er elegant en tijdloos uit voor de klant.

Een ander kenmerk van deze stijl is de verbinding met de natuur. Houten tafels zijn een klassieker waarmee je niets kunt bederven. Wanneer massief houten tafels worden gecombineerd met kwaliteitsstoelen vormen ze een perfect geheel. Veel ontwerpers proberen bloemen terug te geven aan bedrijven. In dit geval komen we vooral grotere planten tegen zoals ficus, olijfboom of zelfs dracena.

De kers op de taart is de verlichting, die vaak zorgt voor een ander uitzicht op de ruimte. Een nog steeds populaire trend zijn hanglampen, die op het eerste gezicht eenvoudig zijn, maar toch origineel en charmant. De combinatie van gezandstraald glas met een vergulde metalen houder is een optie die zich gegarandeerd terugbetaalt.

De combinatie van hout, lichte tinten op de muren, bloemen en eenvoudige lampen zorgt gegarandeerd voor een geheel dat elke potentiële klant naar uw bedrijf trekt. Het interieur dat op deze manier is ingericht, garandeert uw klanten een hygge-sfeer, waardoor ze graag terugkeren naar uw bedrijf.

Elke klant is verliefd op de netheid die ruimte ademt.
Elke klant is verliefd op de netheid die ruimte ademt.

Minimalistische stijl aangevuld met industriële kunst

Op het eerste gezicht lijkt het alsof minimalisme hand in hand gaat met de Scandinavische stijl, maar schijn liegt niet echt tegen je. De trend is echter dat minimalisme speciaal wordt gemaakt door industriële kunst, die over de hele wereld populair is.

Een belangrijk element in deze stijl zijn betonnen troffels, die veel klanten aantrekken. Op het eerste gezicht lijkt het onzorgvuldig, maar velen zijn het erover eens dat de trend van deze trekkers hun innerlijke rust en balans herstelt.

Comfortabele metalen stoelen zijn ook een geschikte keuze, die de kamer het effect van esthetiek en eenvoud zal geven. Metalen stoelen aangevuld met tafels met poten, waarvan de coating uitsluitend mat zwart is, zijn nog steeds in en zullen waarschijnlijk niet zo snel uit de designtrends vallen.

Zoals ze zeggen, minder is soms meer, dit is geen uitzondering op deze trend. De wereldwijde trend is, zoals we weten, het redden van onze planeet, wat hand in hand gaat met minimalisme. Je vraagt hoe? Minimalisme verkondigt de voorkeur voor het minimum, wat ook een positief effect heeft op onze planeet.

Bloemen, die ook een plaats vinden in deze stijl, hebben ook een positief effect op het menselijk lichaam. In tegenstelling tot de Scandinavische stijl, past uw bedrijf, dat is geïnspireerd op minimalisme met een snufje industriële kunst, kleinere bloemen in potten zoals zamiokulka's, Amerikaanse agave, gouden strandloper en andere interessante bloemen die de aandacht van veel bloemenliefhebbers zullen trekken. U stapt echter zeker niet opzij als u kiest voor bonsai, die nog steeds populair en populair is over de hele wereld. Met hun originaliteit zullen ze de harten van veel van uw klanten veroveren.

Eenvoud die uiterst stijlvol en gewild is.
Eenvoud die uiterst stijlvol en gewild is.

Gezelligheid die niet verveelt

Een andere trend in interieurontwerp is de combinatie van licht, hout en groene muren gemaakt van bloemen. Als je besluit je te laten inspireren door deze stijl, ga je zeker de stap naar volledige business. Al uw klanten zullen genieten van de originaliteit en zullen graag hun vrije tijd met u doorbrengen.

De combinatie van armaturen die opvallend aan gewone gloeilampen doen denken, zal een goede indruk maken op de klant. We kunnen zelfs zeggen dat hoe meer bollen worden begraven, hoe beter. Hierin verschilt deze stijl van zakelijk ontwerp van de vorige twee.

Barkrukken zijn een vanzelfsprekendheid, maar als je kiest voor stoelen met metalen poten en een leren zitting, stap je bij de keuze niet opzij. Het kiezen van stoelen aan de tafels is erg belangrijk. Je kunt kiezen voor een klassieke houten, maar je kunt ook een kans geven aan metalen exemplaren, die speciaal worden gemaakt door een houten zitting.

Kies je voor een donkere vloer, dan geeft dat stijl aan de zaak. Donkere vloeren zijn perfect voor het creëren van contrast en combineren goed met lichte kleuren op de muren. De zwarte vloer geeft een luxe uitstraling, zeker met opvallende accessoires die gloeilampen vormen. In dit geval vormen de lampen een multifunctionele taak.

We mogen echter niet vergeten het interieur nieuw leven in te blazen. In dit geval zijn klimplanten als klimop en zandsteen een geschikte keuze, maar ook columnea.

De combinatie van materialen speelt een perfect samenspel.
De combinatie van materialen speelt een perfect samenspel.

Hipsterstijl of originaliteit kent geen grenzen

De waarheid is dat een door deze stijl geïnspireerd bedrijf als origineel, authentiek of zelfs eigenzinnig en buitengewoon wordt beschouwd. Ondernemers vertrouwen graag op deze stijl, omdat de inrichting van hun cafés of restaurants het visitekaartje van hun persoonlijkheid is.

Bij het kiezen van deze stijl kun je van vloer tot plafond los gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken of de stoelen in het bedrijf identiek zijn, want deze functie voegt het unieke karakter van het interieur toe. De juiste keuze zijn zeker lederen stoelen, die er gezellig uitzien.

Ongewone voorwerpen hangen vaak aan de muur. Soms lijkt deze stijl een mengelmoes van alles, maar daarom is deze stijl enorm populair. Een bakstenen muur mag niet ontbreken in uw bedrijf, evenals behang met een interessant motief.

Ook de steel van de bloem komt in deze stijl niet voor. Ook bloemenliefhebbers komen aan hun trekken. Hier komen we klassiekers tegen als scheut, azalea of calathea, maar ook croton of diverse soorten ficus of andere planten.

Het unieke van deze stijl zal alle nieuwsgierige mensen naar uw bedrijf lokken, die zullen genieten van uitstekende specialiteiten in een aangename omgeving.

Een stijl die vooral vanwege zijn originaliteit gewild is.
Een stijl die vooral vanwege zijn originaliteit gewild is.

Vloeren die barsten van de kleur

Deze stijl is vooral populair bij fans van klassiekers. Marmeren werkbladen op tafels zijn al heel lang een trend en dit jaar zal daarop geen uitzondering zijn. Ook hier komen we een combinatie van matzwart tegen bij de poten van tafels. Een tijdloze klassieker die zeker niets zal bederven. De tafels worden aangevuld met comfortabele stoelen, die zijn gemaakt van fluweel in een kleur die dit jaar de kleur van het jaar wordt genoemd - koningsblauw.

Het meest opvallende accent in deze stijl is de vloer. De trend is een combinatie van geometrische vormen, verschillende kleuren en maten.

Ook hier zijn de bloemen heldergroen. Deze keer wordt de voorkeur gegeven aan grotere bloemen die de ruimte van uw bedrijf vullen en beluchten. Bamboe, monster of zelfs philodendron is populair.

De prettige omgeving die je creëert door het inrichten van het interieur staat garant voor een vol gezelschap van tevreden klanten.

De combinatie van kleuren garandeert u uniciteit en populariteit.
De combinatie van kleuren garandeert u uniciteit en populariteit.