Neem contact met ons op info@hk-green.eu

Gebroken zwart marmer - 1200ml

Korting
40 %
Oorspronkelijk
€ 3,50
Alleen vandaag
€ 2,09 met VAT
€ 1,73 zonder BTW
Niet beschikbaar
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Beschrijving

Parameters:

Wij leveren gemalen zwart marmer in een stevige hersluitbare zak in een volume van 1200 ml . Ondanks de naam is zwart marmer eerder grijs van kleur, met een vleugje zwart. Korrelgrootte: 8 - 12 mm.

Deze ene verpakking is voldoende om het oppervlak van een bloempot met een diameter van 45 cm of een oppervlakte met een inhoud van 0,16 m2 te bedekken.

Plaats

Gemalen zwart marmer is geschikt voor afstoffen, bloembedden, bloempotten of voor andere decoratieve doeleinden. Siersteen wordt steeds populairder vanwege het onderhoudsvrije karakter.

Combinaties

Het wordt gebruikt als alternatief of als aanvulling op mulchschors. Het wordt zeer goed gebruikt voor het planten van diverse kunstplanten in bloempotten, maar ook als decoratie in glazen potten. De kleur van de steen is natuurlijk en is net zo goed bestand tegen weersomstandigheden en zonlicht als gewone steen.

Parameters:

Productcode 35021
Volume 1200 ml

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!