Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstplant Aloë 13,5 cm

€ 3,39 met VAT
480 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis dinsdag 19 oktober

Beschrijving

Kenmerken

Aloë is een vetplant van de affodelfamilie die groeit in subtropische en tropische gebieden. Het is een weinig veeleisende plant, vergelijkbaar met een cactus. Het heeft dikke bladeren en stekelig aan de randen. Het levengevende bloed van deze plant is een gel die zich in de bladeren bevindt en rijk is aan voedingsstoffen. De bladeren zijn groen tot grijsgroen van kleur. Sommige soorten hebben witte vlekken langs de randen. Het groeit tot een hoogte van een meter, afhankelijk van de soort. Het wordt voornamelijk gebruikt in de gezondheidszorg, cosmetica, maar ook voor het inrichten van het appartement.

Voorval

Het komt voor in tropische landen. Het thuisland van deze plant is het Arabische schiereiland, de Canarische Eilanden, Noord-Afrika en van daaruit heeft het zich verspreid naar het droge klimaat en naar Europa. Het kan thuis worden gekweekt, de plant is gemakkelijk water te geven. Slechts twee tot drie keer per week. Het is niet goed om het direct aan zonlicht bloot te stellen, het moet geleidelijk gebeuren. De plant moet eraan wennen. Water geven in de winter moet worden beperkt, het wordt alleen bewaterd als de uiteinden van de bladeren zacht zijn. De plant is gevoelig voor vorst.

Parameters:

De kunstplant Aloë, die wij in onze e-shop aanbieden, is 13,5 cm hoog . De stam is van kunststof en het plaatmateriaal is van polyurethaan, in een diepgroene kleur. Het stevige blad heeft doornige uiteinden en is rood gekleurd. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. Dankzij de groefdoorn is deze snel en eenvoudig te plaatsen. Wij raden u aan om bij ons ook een decoratieve bloempot te kopen, deze is geen onderdeel van Aloe. Een goed gekozen bloempot zal de schoonheid van de plant in het interieur van het appartement kunnen benadrukken, dus de keuze is niet minder belangrijk dan de keuze van de plant zelf.

Plaats

Aloë kunstplant is ontworpen voor het interieur en is een ideale aanvulling op uw huis of kantoor . Het past in een minimalistische woonkamer, maar zelfs in een vooringerichte slaapkamer zal het er niet extra uit zien. Aloë valt heel mooi op in een glazen pot gevuld met wit siergrind, die we aanbieden in onze e-shop. Deze plant past gemakkelijk in elke ruimte en zal de ruimte in je badkamer het meest opfleuren.

Combinaties

Onze Aloë plant ziet er zeer realistisch uit. Hij valt alleen op in de ruimte, of je kunt hem combineren met verschillende soorten muurpeper , met klimop , maar ook met bloeiende planten . Op de vensterbank of in hangende potten , kalm vanaf het plafond, het roept een zeer aangenaam gevoel op. Als je besluit om Aloë in een hoge pot te plaatsen, zorg er dan voor dat je ernaar grijpt in combinatie met je Country Tongues . U krijgt een unieke en onderscheidende uitstraling van uw interieur.

Parameters:

Productcode 20140
Hoogte 13.5 cm
Bepaling interieur
Bloempot niet inbegrepen
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
blad hoogte 9 cm
Bladbreedte 3 cm
plaatmateriaal plastic
blad kleur groente
De lengte van de doorn 5 cm

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!