Neem contact met ons op info@hk-green.sk

Kunstpalm Hawaii 195 cm

Korting
8 %
Oorspronkelijk
€ 140
Alleen vandaag
€ 129 met VAT
40 stuks op voorraad voor onmiddellijke verzending
Bij jou thuis donderdag 9 december

Beschrijving

Kenmerken

Palma Hawaii is een plant waarvan de stamboom zich uitstrekt tot aan Madagaskar. In onze streken is hij echter vooral zichtbaar als klassieke kamerplant. De stengels worden meestal beëindigd door waaiervormige, gebogen bladeren, die in tegengestelde richtingen zijn gerangschikt. De bladeren kunnen een lengte bereiken van maximaal 1,2 meter. In zijn natuurlijke omgeving kan hij tot 15 meter hoog worden. Het groeit in een zeer langzaam tempo en is gemakkelijk te verzorgen. De palmboom moet om de twee jaar worden getransplanteerd. Tijdens de begroeiing is het noodzakelijk dat de Palm op een goed geventileerde plaats staat. In de winter zal het geen kwaad doen, zelfs niet als het wordt blootgesteld aan direct, scherp zonlicht. Het vereist een temperatuur boven de 16 graden en een hogere luchtvochtigheid.

Voorval

De palmboom, oorspronkelijk afkomstig uit Maleisië, wordt nu in alle delen van Azië gekweekt en is een van 's werelds meest populaire planten. Het komt het meest voor in Thailand, Vietnam, Maleisië, Birma en Sri Lanka. Het wordt momenteel verbouwd in Oost-Afrika. In Europa, in de gematigde zone waar de seizoenen worden afgewisseld met grote hitte en, omgekeerd, met de koude winter, zijn palmbomen geen gewone plant. Dit komt vooral door de mogelijkheid van een extreem strenge winter, waarin zelfs de meest winterharde palmboom kan bevriezen en afsterven.

Parameters:

Onze Hawaii kunstpalm inclusief bloempot is 195 cm hoog. Het wordt geleverd in een standaard kunststof bloempot met een diameter van 20,32 cm en is bedekt met mos op het oppervlak van het kunstsubstraat. Het bestaat uit vijf kunstmatige groene stengels en 24 bladeren, die zijn gemaakt van hoogwaardig plastic, maar voelen levendig aan. De palmbladeren kopiëren de echte bladeren van de palm heel goed, niet alleen in hun vorm, maar ook in hun natuurlijke groene kleur.

Plaats

Onze kunstpalm Hawaii is een prachtige boom die ideaal is voor alle hoeken van uw huis of kantoor . Het is ontworpen voor het interieur , waarvoor het een ideaal accessoire is. Als je een kamer nodig hebt in een kamer waar niet genoeg licht is, is een kunstpalm de juiste keuze. Palmbomen verschijnen weer in moderne interieurs . Ze treden dominant op in de ruimte en brengen er harmonie in. Het zal er nog steeds aantrekkelijk uitzien. Hij valt het meest op in de hoek van de kamer of op de rand van de kast. Geschikt voor gebruik zelfs in extreem veeleisende binnenruimtes (gebrek aan licht, rookruimtes). Het is gemakkelijk te hanteren en zorgt voor een lange levensduur - allemaal zonder onderhoud.

Combinaties

Palma Hawaii onderscheidt zich ook prachtig als individu. Als het je droom is om de perfecte oase van groen te creëren, dan raadt ze een combinatie aan met verschillende palmbomen, of andere variaties van kunstbomen uit de familie Araceae zoals: Anthurium, Philodendron of Kala, waarmee samen een harmonieus interieur ontstaat en die ook te vinden in ons brede assortiment van online winkel. Aanbevolen decoratieve bloempotten zijn ook los bij ons te bestellen.

Parameters:

Productcode 20012
Hoogte 195 cm
Bepaling interieur
Bloempot alleen binnenvoering
Hoogte invoegen 17 cm
Insteekdiameter: 20 cm
Aantal stelen / stelen 5 ks
Stuurpen / stuurpen materiaal plastic
Taklengte: 115 cm
Aantal vestigingen 24 ks
Tak materiaal plastic
blad lengte 115 cm
plaatmateriaal plastic
Stam / stamkleur groente
Tak kleur groente
blad kleur groente
Hoogte romp / stuurpen 66 cm
UV bescherming niet

Beoordelingen

0 z 5
Dit product heeft geen beoordelingen. Beoordeel het als eerste!